ALUCOBOND®

3A Composites GmbH

ALUCOBOND® / ALUCORE® 

www.alucobond.com

3A Composites GmbH ontwikkeld en produceerd sinds ruim 45 jaar ALUCOBOND®, Alucore en nog veel andere producten voor display, transport en industrie. Met merken als ALUCOBOND® , DIBOND® , ALUCORE® , KAPA® en FOREX® heeft 3A Composites wereldwijd bekendheid. In Singen, Duitsland zijn deze wereldwijde activiteiten gecentraliseerd.

ALUCOBOND® is als stabiel en tegelijkertijd flexibel gevelmateriaal ontwikkeld en bied de architecten en ontwerpers een groot inzetbereik maar zeker ook ruime mogelijkheden het materiaal in te passen in het gebouw. Zeker met de huidige stand van zaken met betrekking tot 3D software zijn de mogelijkheden nog verder uitgebreid.

Het succes van ALUCOBOND® zit voornamelijk in de buitengewone vlakheid van de panelen, de buigstijheid, zeer lage gewicht, de vergaande vervormbaarheid, weersbestendigheid en gemakkelijke verwerking

PRODUCTEN

ALUCOBOND®  PLUS
ALUCOBOND® PLUS is ontwikkeld voor de gevels met een hogere brandklasse. Met plus is een brandklasse B, s1, d0 haalbaar. Gezien de Europese normen wordt deze brandklasse ook in Nederland steeds meer de norm.

ALUCOBOND® A2
ALUCOBOND® A2 is ontwikkeld voor hoogbouw en gebouwen waar een brandklasse A2, s1, d0 absolute noodzaak is. In veel landen rondom Nederland is A2, voor gebouwen hoger dan ca. 20m, de standaard.

ALUCORE ®
ALUCORE® is een aluminium honingraat paneel, die net als ALUCOBOND® een hoge stijfheid en een laag gewicht heeft. De inzet van ALUCORE® is zinvol bij grote overspanningen zonder tussensteunpunt. De mogelijkheden in kleur en uiterlijk zijn bij ALUCORE® kleiner als bij ALUCOBOND® .
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Projecten van ALUCOBOND®