Abonneer je nu op onze nieuwsbrieven!
Abonneren
Nee, bedankt
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project

GROUP A

Identiteit en kwaliteit
Studio voor architectuur, interieur en stedenbouw
GROUP A is een Rotterdamse studio voor architectuur, interieur en stedenbouw, gehuisvest in een gebouw dat onze werkwijze onderschrijft. Een licht, openvloer kantoor in het Keilepand in M4H, met ruimte voor interactie en ontmoeting. GROUP A is zelf verantwoordelijk voor de herinrichting. Het bureau, opgericht in 1996, wordt geleid door Maarten van Bremen, Folkert van Hagen en  Adam Visser. Samen met 25 ontwerpers en 4 stafmedewerkers vormen zij een hecht team.

Ruim twintig jaar ervaring
Onze portfolio bestaat uit een breed scala aan projecten. In ruim twintig jaar hebben we gewerkt aan kantoren, interieurs, woningbouwprojecten, multifunctionele gebouwen, infrastructuur, transformaties en herontwikkelingen. Deze verschillende schaalniveaus zien wij niet los van elkaar, en worden als één benaderd.

Karaktervolle oplossingen
Wij geloven in de kracht van een groep met de juiste chemie. In een proces van betrokkenheid en ambitie komen de meest waardevolle projecten tot stand. Binnen de breedte van een project nemen we de verantwoordelijkheid voor het ontwerp, de technische uitwerking, de begeleiding van het proces én het bewaken van het budget. We overzien het geheel, zoomen in op de details en nemen de gebruiker als startpunt. Met alle betrokkenen realiseren we zo slimme en karaktervolle oplossingen op grote en kleine schaal.

Duurzame omgeving
Voor ons bestaat ontwerpen primair uit het creëren van omgevingen waarin mensen comfortabel wonen, werken of verblijven. Verduurzaming en innoveren van deze omgeving, waarbij de kwaliteit centraal staat en de impact op het milieu zoveel mogelijk beperkt wordt, is op een natuurlijke wijze onderdeel van ons ontwerpproces. Door middel van workshops, lezingen en samenwerking met duurzaamheidsexperts, updaten we onze technische en inhoudelijke kennis van duurzame- en circulaire toepassingen. Samen met alle betrokken partijen leidt dit tot duurzame en geïntegreerde ontwerpen- en bouwprocessen. Dit komt tot uiting in onze projecten.

Open houding
Onze aanpak is er een van optimisme gecombineerd met de bereidheid tot onderzoek; in elke ontwerpfase. Centraal staat het sociale proces: architectuur vraagt om engagement, zowel binnen als buiten het bureau. Dit sociale engagement vraagt en geeft energie en fungeert als motor. Vanuit deze maatschappelijke betrokkenheid zijn wij zeer breed georiënteerd: de publieke zaak gaat ons ter harte en vormt een stimulans voor ons denken en onze werkwijze. In de afgelopen jaren is ons werkveld verschoven van projecten uit de oude economie naar meer open vraagstukken vanuit een dynamischer vorm van opdrachtgeverschap. Dit zorgt voor een divers en complex werkveld en vraagt om een open houding van alle stakeholders.

Kortom GROUP A is een bureau dat zijn horizon continu verbreedt.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met GROUP A

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan