Merford

Specialist in geluidsisolatie, akoestiek en speciale deursystemen
Merford levert oplossingen die bijdragen aan een gezonde woon-, werk- en leefomgeving. U vindt onze oplossingen voor ruimte-akoestiek, geluidsisolatie en toegang in de meest uiteenlopende gebouwen. Voor nagenoeg alle omstandigheden ontwerpen wij een oplossing voor geluidsoverlast en met onze specifieke deuren bieden wij toegang tot veiligheid, privacy en comfort. Laat u overtuigen door ons assortiment en onze projecten.

Het verbeteren van de akoestiek binnen ruimtes en gebouwen

Met een breed scala aan producten voor de ruimte- en bouwakoestiek biedt Merford u zowel functionele als esthetische oplossingen voor elk geluidsprobleem. Door ons al tijdens de ontwerpfase bij uw project te betrekken voorkomt u akoestische problemen bij de oplevering.

In ruimten met veel harde vlakken, zoals beton en glas, is meestal sprake van een slechte akoestiek (nagalm) omdat geluid nauwelijks wordt geabsorbeerd. Dit heeft negatieve gevolgen voor de communicatie, concentratie en op den duur zelfs voor de gezondheid van mensen die van de ruimte gebruik maken. De geluidklank en galm in een ruimte wordt voor een belangrijk deel bepaald door de afwerking van vloeren, wanden en plafonds.

Door het aanbrengen van de juiste absorberende materialen wordt een beter akoestisch klimaat gecreëerd. Dit betekent niet dat er afbreuk gedaan hoeft te worden aan het esthetisch ontwerp. Merford levert namelijk design oplossingen waarbij u een grote ontwerp vrijheid heeft. Brandveiligheid speelt bij het aanbrengen van geluidsabsorptie een grote rol. Merford heeft een groot aantal producten die voldoen aan hoge brandveiligheidseisen (o.a Flamex en Akotherm).

Tevens hebben we materialen (bijv. Merfoplex en Merfoflex) om de geluidsisolatie van vloeren, plafonds en wanden te verbeteren en materialen (bijv. Regupol en Regufoam) die toegepast worden bij contactgeluid en trillingen bij vloeren, machinefundaties, fundaties van sporen, tunnels, wegen, bruggenbouw en gebouwen (bijv. hoogbouw).

Onze ervaren mensen beoordelen uw situatie om samen met u tot een effectieve en werkbare oplossing te komen. Neem vandaag nog contact op. Wij adviseren u graag!

Toegang tot veiligheid, privacy en comfort met onze specifieke deuren

Goede toegang valt op als het er om draait. Gevoelige informatie binnenhouden, hinderlijk geluid buitensluiten en gevaarlijke stoffen isoleren. Een goede deur kan dan van levensbelang zijn. Bijvoorbeeld in datacenters met digitale informatie van de overheid. Of in de industrie, waar medewerkers iedere dag blootstaan aan schadelijk lawaai. Merford wil actief bijdragen aan optimale woon-, werk- en leefomgevingen, met voor iedere situatie een specifieke deur. In de bouw zijn dit vaak geluidsisolerende deuren of brandwerende deuren.

Vraagt u zich af welke eigenschappen een deur nodig heeft in uw bouwproject? Dankzij ruime ervaring in de bouw kunnen wij over uw eisen en wensen een passend advies geven. Een eventueel ontwerpproces, de productie en zelfs de installatie nemen wij voor onze rekening. Onze projectmanagers leiden alles in goede banen, of u nu incidenteel deuren nodig heeft of seriematig. Just in time levering maakt Merford tot een betrouwbare, vaste productiepartner.

Neem vandaag nog contact op. Wij adviseren u graag!
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Merford

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansenbyods
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan