Copyright: Triflex bv
Copyright: Triflex bv
Copyright: Triflex bv
Copyright: Triflex bv
Copyright: Triflex bv
Copyright: Triflex bv
Copyright: Triflex bv
Copyright: Triflex bv

Parkeerplaatsen van Business Centre Le Rêve

8 maart 2022
De bestaande afwerking van de parkeervoorziening van Business Center Le Rêve in Utrecht was versleten en oogde zeer slordig. Hoog tijd voor een renovatie dus! Met de kwalitatief hoogwaardige producten en systemen van Triflex is de parkeervoorziening zowel technisch als esthetisch vernieuwd en kan deze weer jaren mee.

De uitdaging

De versleten en slordig ogende afwerking van de parkeervoorziening van Business Center Le Rêve in Utrecht, was niet meer representatief. Om deze reden werd er besloten om het complex te renoveren. De wens van de opdrachtgever was een duurzame, snel berijdbare, waterdichte en esthetische parkeervoorziening voor bezoekers. Daarnaast was het belangrijk dat de uitstraling en kwaliteit paste bij het ontwerp van het gebouw.

De oplossing

Er is gekozen om met Triflex’ producten en systemen aan de slag te gaan en de gewenste duurzame, snel berijdbare, waterdichte en esthetische parkeervoorziening op te leveren. Na het verwijderen van de oude afwerking is een R230 membraan geplaatst op de plaatnaden. Dit membraan dicht de plaatnaden naadloos af. Het product heeft een langere levensduur dan producten als kitachtige emulsies, die bij vergelijkbare projecten ook wel worden gebruikt. Vervolgens zijn deze randaansluitingen en de details van de voorziening ondoordringbaar afgedicht met Triflex ProDetail.

De parkeervloer is gerenoveerd met het duurzame en slijtvaste gietvloersysteem Triflex DeckFloor. Voor de ‘normale’ rijvlakken en parkeerplekken is variant 1 van het DeckFloor-systeem gebruikt, bij de hellingbanen is variant 3 toegepast. Er is voor deze systemen en producten gekozen, omdat zij de gewenste slijtvastheid in combinatie met een passende esthetische uitstraling opleveren.

Het proces

Erkend Triflex applicateur Meekelenkamp Kunststof Techniek (MKT) heeft de gedateerde parkeervoorziening onder handen genomen met Triflex’ kwalitatief hoogwaardige producten en systemen. Deze applicateur heeft veel ervaring met Triflex en kun je zelfs specialist noemen op het gebied van parkeergarages. Het proces verliep voorspoedig. De parkeergarage was na de renovatie weer snel berijdbaar en er is uiteindelijk zowel een mooi technisch als esthetisch resultaat opgeleverd.

Het resultaat

Het resultaat van dit project mag er zijn! De ervaren applicateur MKT heeft de producten en systemen op een professionele manier aangebracht, waardoor de duurzaam beschermde vloeren waterdicht zijn en weer jaren meegaan. Iets dat opmerkelijk is, zijn de bijzonder gemarkeerde plekken voor elektrische voertuigen. Door deze toe te voegen, gaat de parkeervoorziening mee met de moderne tijd.

"De parkeervoorziening is een mooie entree geworden dat past bij het Business Center, daarmee is een wens van de opdrachtgever vervuld"

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl . We helpen u graag verder.

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Triflex bv

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
YVI Application Family
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Mobilane
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
ISMT B.V.
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan