Nieuwbouwappartementen OurDomain in Amsterdam

26 juni
Amsterdam is studentenstad nummer 1. Het kost studenten en net afgestudeerden veel moeite om een geschikte woonplek te vinden. OurDomain Amsterdam South East,  biedt hen uitkomst.
In Amsterdam-Zuidoost, ontwikkelt Blauwhoed in opdracht van Greystar en in samenwerking met de gemeente Amsterdam ruim 1.550 hoogwaardige nieuwbouw studio’s en appartementen, waarvan ruim 950 bestemd zijn voor studenten. Hier kunnen zij wonen met gelijkgestemden in appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Naast appartementen voor studenten komen er ook appartementen voor young professionals, starters en samenwoners.

De 1.550 appartementen zijn verdeeld over drie gebouwen. Er komen diverse voorzieningen, zoals horeca en een supermarkt, waar zowel bewoners als omwonenden gebruik van kunnen maken. Het openbaar toegankelijke, groene binnengebied tussen de drie gebouwen biedt een looproute van en naar Station Holendrecht én een fijne plek voor ontspanning en ontmoeting.

Projectvoorwaarden
Holendrecht Centre is het grootste leegstaande kantoorgebouw van Amsterdam. De transformatie van dit gebouw naar een campusgebied met 1.550 appartementen en andere verblijfsfuncties is van grote waarde voor het huidige kantoren- en bedrijventerrein Amstel III. Dit monofunctionele gebied verandert de komende jaren in een moderne stadswijk. De bouw van alle drie de complexen zal elkaar snel opvolgen.

Een bijzonder detail van dit omvangrijke project is de buitengevel. Deze wordt separaat geproduceerd in een fabriek in Duitsland. Voor de wijze van bouwen is een combinatie gekozen van klassieke en moderne bouwmethodes.

Sika oplossing
Vanwege een langdurige samenwerking, het vertrouwen in de leverancier en hun unieke producten, heeft de applicateur Seal Force BV een compleet assortiment Sika-producten gekozen voor dit grootschalige project. SikaHyflex®-250 Façade wordt gebruikt voor het afdichten van de gebouwschil om een optimale beveiliging voor waterdichtheid in hoogbouwconstructies te bieden vanwege de krachtige bewegingsmogelijkheden. Sika Boom® Control en SikaBond®-TF plus N voor het verlijmen van de membranen zorgen voor een luchtdichtheid. De Sikasil® C werd gebruikt om alle badkamers en sanitaire voegen af te dichten en Sika leverde Sika Boom®-400 Fire voor verschillende brandwerende toepassingen om compartimentering te creëren.





 

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Sika Nederland B.V.

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
ODS Jansen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Caparol
Tarkett BV
Kawneer (voorheen Alcoa)
Verosol Nederland B.V.
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
HMB profit locks & tools
Performance in Lighting
Sempergreen
EeStairs | trappen en balustrades
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Eternit
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
3M NEDERLAND BV
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Sika Nederland B.V.
Saint-Gobain Building Glass Nederland
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica
Holonite B.V.
Bolidt Kunststoftoepassing B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Tata Steel's Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan