Vijver AFAS Experience Center langdurig beschermd

12 januari 2021
In Leusden is het gloednieuwe AFAS Experience Center gebouwd: een indrukwekkend architectonisch complex, bestaande uit hoofd- en tussengebouwen. Het complex heeft een riant hoofdkantoor, een restaurant, een theater, buitensportgelegenheden én een ruime ondergrondse parkeergarage. Daaromheen is een prachtig groen wandelpark aangelegd, met excentrieke kunstwerken, een vijver en een fontein. 

De vijver bij de heuvel in het wandelpark is voorzien van een volledig gewapend, vloeibaar, scheuroverbruggend en naadloos Triflex-afdichtingsysteem. Dit systeem heeft een langdurige hechting op de ondergrond, waardoor de vijver voor een zeer lange tijd is afgedicht. Door de flexibiliteit van het membraan ontstaat een geheel dat meegaat met de complexe vormen en de meeste uiteenlopende detailleringen. Én door de hoge chemische resistentie van het systeem is aantasting van de waterdichtheid uitgesloten. 

Een alledaagse uitdaging
Multi Protect Nederland (MPN) was verantwoordelijk voor de afdichting van de vijver bij AFAS Leusden. William Jansen (MPN) werkt al decennialang samen met Triflex:  ‘We kunnen de systemen inmiddels wel dromen. In dit geval kwam de opdrachtgever bij ons terecht vanwege de vele referentieprojecten. Na het aanhoren van de vraagstukken hebben wij geconcludeerd dat hetgeen dat door de opdrachtgever als probleem werd gezien, voor ons een alledaagse uitdaging is. Wij gingen dan ook graag met de opdrachtgever in zee en wisten hen al snel te overtuigen dat het niet als een probleem gezien hoefde te worden. Vanwege de reeds vele uitgevoerde projecten in dit segment, wisten wij direct welk Triflex systeem hiervoor het beste geschikt was.’

 
Uitstraling past bij het complex
‘Door het aanbrengen van dit ijzersterke membraan is de vijver niet alleen volledig waterdicht, maar geeft het ook een luxe uitstraling. Iets wat goed past bij het gehele complex. Doordat de afdichting naadloos is en bestand is tegen vele externe invloeden, is het een zeer duurzame oplossing. Dit had niet anders gerealiseerd kunnen worden dan middels het aanbrengen van een vloeibare afdichting. Onze opdrachtgever is zeer tevreden, dus wij zijn dat ook! Het project is binnen een strakke planning gerealiseerd, zélfs in deze periode van het jaar’, vertelt Jansen tot slot. 


Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@triflex.nl. We helpen u graag verder.

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Triflex bv

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2023 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan