EeStairs | stairs and balustrades

Beauty Between Levels
Trappenfabrikant EeStairs weet opdrachtgevers over de gehele wereld steeds weer te verrassen met bijzondere creaties. Al jarenlang zijn wij op zoek naar buitengewone manieren om trappen te creëren in winkels, bedrijven en woningen. We lopen zowel qua design als innovatieve toepassingen voorop in de markt met creërende techniek en worden gezien als een betrouwbare partner in de realisatie bij nieuw- en verbouw van retail-, woningbouw- en utiliteitsprojecten.

Inovatief, creatief en onderscheidend

De designtrappen van EeStairs zijn innovatief en onderscheidend in ontwerp, materiaal en toepassing. Wij zoeken continu naar de beste en mooiste vernieuwingen op het gebied van trappen en balustrades en dit geeft vormgevers een ongekende vrijheid om vernieuwende ontwerpen toe te passen binnen de regels van het bouwbesluit. Vereiste functionaliteit en draagkracht zijn daardoor geen beperking, maar juist een bron van inspiratie. EeStairs ontwerpt niet dat wat haalbaar is, maar maakt haalbaar wat ontworpen is. Dit door grenzen te verkennen en te verleggen en te luisteren naar de wensen van de klant. Als ontwerpende en realiserende co-maker van trappen en balustrades is EeStairs de juiste partner in het bouwteam. Er is honderd procent commitment om rust, snelheid en het juiste eindproduct te leveren.

Werkwijze EeStairs

EeStairs is specialist voor trappen en balustrades, vanaf de ontwerpfase tot en met de realisatie. We gaat hierbij graag aan de slag voor (interieur) architecten, retailers, (particuliere) opdrachtgevers, projectontwikkelaars en overheden. Of het nu gaat om de grootste ontvangsthal of om een ruimte in huis; voor EeStairs maakt het geen verschil.

Bij een ontwerp staan de wensen van de klant voorop, al dan niet voorzien van een taakstellend budget. Hierbij maakt EeStairs gebruik van haar creatieve ideeën, uitgebreide kennis en ervaring. Ook kijken onze medewerkers kritisch naar de praktische uitvoerbaarheid van een ontwerp. We denken in concepten actief mee en maken fotorealistische visualisaties van de mogelijkheden. Hierdoor is al in een vroeg stadium zichtbaar wat een ontwerp van een trap of balustrade toevoegt aan de uitstraling van de ruimte.

Architect Anton Bronsvoort over EeStairs

"EeStairs heeft het lef en het talent om ideëen van architecten te materialiseren, zodat wij als architectenbureau kunnen garanderen dat we mooie 'maatpakken' maken voor onze klanten."

Met EeStairs naar de hoogste trede?

Op www.eestairs.com vindt u nog meer informatie over EeStairs en onze trappen en balustrades. Wat dacht u van wenteltrappen, glazen trappen, zwevende trappen of glazen balustrades? Of van onze eigen ontwerpen zoals de ruimtebesparende 1m2 trap, Cells design of onze EeSoffit afwerking. U vindt het er allemaal.


Video
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Projecten waarin producten van EeStairs | stairs and balustrades zijn toegepast

Neem contact op met EeStairs | stairs and balustrades

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansenbyods
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Malaysian Timber Council
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan