BDO Amstelveen speciaal ontworpen meubels
Copyright: M+R | Studio de Winter
Glaswanden vergadercentrum
Copyright: M+R | Studio de Winter
Bedrijfsverzamelgebouw Amstelveen
Copyright: M+R | Studio de Winter
Speciale modulair ontwerp locker | garderobe | opslag kasten
Copyright: M+R | Studio de Winter
Speciale modulair ontwerp locker | garderobe | opslag kasten
Copyright: M+R | Studio de Winter
Meanderend landschap
Copyright: M+R | Studio de Winter
Overleg en vergaderruimten
Copyright: M+R | Studio de Winter
Huiskamer ontmoeten
Copyright: M+R | Studio de Winter
hergebruik armaturen omgebouwd naar LED
Copyright: M+R | Studio de Winter
Huiskamer ontmoeten
Copyright: M+R | Studio de Winter
nieuwe vide + trap
Copyright: M+R | Studio de Winter
Nieuwe trap en hergebruik kroonluchter in nieuwe kleur
Copyright: M+R | Studio de Winter
huiskamer ontmoeten II
Copyright: M+R | Studio de Winter
Speciale werkplekken in het groen
Copyright: M+R | Studio de Winter
uitgifte catering frontcooking
Copyright: M+R | Studio de Winter
keuken
Copyright: M+R | Studio de Winter
ontmoeten, samenwerken, aanlanden begane grond
Copyright: M+R | Studio de Winter
trap + ontmoeten, samenwerken, aanlanden begane grond
Copyright: M+R | Studio de Winter
trap
Copyright: M+R | Studio de Winter
ontmoeten, samenwerken, aanlanden, lunchen begane grond
Copyright: M+R | Studio de Winter
ontmoeten, samenwerken, aanlanden, lunchen begane grond
Copyright: M+R | Studio de Winter
ontmoeten, samenwerken, aanlanden, lunchen begane grond
Copyright: M+R | Studio de Winter
ontmoeten, samenwerken, aanlanden, lunchen begane grond
Copyright: M+R | Studio de Winter
BDO Amstelveen speciaal ontworpen meubels
Copyright: M+R | Studio de Winter
Glaswanden vergadercentrum
Copyright: M+R | Studio de Winter
Bedrijfsverzamelgebouw Amstelveen
Copyright: M+R | Studio de Winter
Speciale modulair ontwerp locker | garderobe | opslag kasten
Copyright: M+R | Studio de Winter
Speciale modulair ontwerp locker | garderobe | opslag kasten
Copyright: M+R | Studio de Winter
Meanderend landschap
Copyright: M+R | Studio de Winter
Overleg en vergaderruimten
Copyright: M+R | Studio de Winter
Huiskamer ontmoeten
Copyright: M+R | Studio de Winter
hergebruik armaturen omgebouwd naar LED
Copyright: M+R | Studio de Winter
Huiskamer ontmoeten
Copyright: M+R | Studio de Winter
nieuwe vide + trap
Copyright: M+R | Studio de Winter
Nieuwe trap en hergebruik kroonluchter in nieuwe kleur
Copyright: M+R | Studio de Winter
huiskamer ontmoeten II
Copyright: M+R | Studio de Winter
Speciale werkplekken in het groen
Copyright: M+R | Studio de Winter
uitgifte catering frontcooking
Copyright: M+R | Studio de Winter
keuken
Copyright: M+R | Studio de Winter
ontmoeten, samenwerken, aanlanden begane grond
Copyright: M+R | Studio de Winter
trap + ontmoeten, samenwerken, aanlanden begane grond
Copyright: M+R | Studio de Winter
trap
Copyright: M+R | Studio de Winter
ontmoeten, samenwerken, aanlanden, lunchen begane grond
Copyright: M+R | Studio de Winter
ontmoeten, samenwerken, aanlanden, lunchen begane grond
Copyright: M+R | Studio de Winter
ontmoeten, samenwerken, aanlanden, lunchen begane grond
Copyright: M+R | Studio de Winter
ontmoeten, samenwerken, aanlanden, lunchen begane grond
Copyright: M+R | Studio de Winter

Innovative werkomgeving BDO Amstelveen

26 juni
Voor de locatie van BDO in Amstelveen huurt BDO ca. 4.500 m2 in het bedrijfsverzamelgebouw ‘Commerce Parc Amstelveen’, zijnde de begane grond en 4 verdiepingen. Ter verbetering van de interne communicatie en transparantie van het gebouw heeft M+R een vide met open trapverbindingen ontworpen die aan de glazen voorzijde van het gebouw zijn aangebracht. De gecreëerde open ruimte is voorzien van veel groen (bomen), zodat het niet alleen bijdraagt aan de openheid echter ook aan verbetering van de atmosfeer in het gebouw. De begane grond heeft een openbare functie met een eet- werkcafe, restaurant met ‘front cooking’ en een koffiebar.

Er zijn verschillende zitgebieden die ruimte bieden aan overleg, werken, brainstormen en er zijn vergaderruimten, de gehele ruimte is flexibel in haar gebruik en geschikt voor het geven van presentaties, recepties etc.

De receptie van BDO is verplaatst naar het atrium zodat er meer ruimte is voor ontmoeten; ontvangen en samenwerken op de begane grond. Op de eerste verdieping is een vergadercentrum en een ontmoetingsgebied dat eenvoudig via de nieuwe uitnodigende trap bereikbaar is.

De werkverdiepingen zijn ingericht met het speciaal voor BDO ontwikkelde werkconcept van M+R; een meanderend landschap met werkgebieden; samenwerkruimten; stilteruimten, ontmoetingsgebieden e.d. Een beproefd concept dat al op meerdere plaatsen met succes is uitgerold en gekopieerd. Duurzaamheid staat bij M+R altijd centraal, ook voor dit project worden duurzame (biobased en C2C) producten toegepast en worden er onderdelen hergebruikt.

Voor BDO heeft M+R een nieuwe look & feel kleur en materialenconcept ontwikkeld voor de komende jaren gebaseerd op de corporate identity van BDO Internationaal.

M+R heeft, na inventarisatie van de onderdelen die geschikt zijn voor een nieuwe toekomst, het ontwerp gemaakt met maximaal hergebruik van de bestaande middelen.

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met M + R interior architecture

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Meer projecten van M + R interior architecture

M + R interior architecture
M + R interior architecture
M + R interior architecture
M + R interior architecture
M + R interior architecture
M + R interior architecture
M + R interior architecture
M + R interior architecture
M + R interior architecture
M + R interior architecture
M + R interior architecture
M + R interior architecture
M + R interior architecture
M + R interior architecture
M + R interior architecture
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan