Deloitte + iZone

4 augustus 2015
De door OTH ontwikkelde huisstijl voor Deloitte is inmiddels in verschillende vestigingen uitgerold. Binnen een vaststaand palet van kleuren, materialen en elementen wordt voor elke vestiging naar specifieke oplossingen gezocht voor interieurvraagstukken. In het nieuwe kantoor van Deloitte in Utrecht Papendorp, vormde met name de smalle en langgerekte plattegrond een uitdaging. Op de begane grond is de lengte opgebroken door halverwege een vrijstaand keukenblok in te passen, dat op natuurlijke wijze een scheiding vormt tussen de entree met het grand café en het restaurant.

Welkome ontvangst
De gevel van de begane grond is volledig transparant, waardoor exterieur en interieur in elkaar overvloeien. Bezoekers worden ontvangen aan een robuuste, eikenhouten balie. Wachten kan in de luxe gestoffeerde Egg chairs, maar ook onder het genot van een cappuccino in het grand café. Een directe trap in de vide tussen entreehal en grand café maakt een verbinding met het vergadercentrum op de eerste verdieping. Voor Deloitte is vestiging Utrecht vanwege haar centrale ligging en goede bereikbaarheid een kernlocatie. Medewerkers komen vanuit heel het land naar Utrecht om te overleggen. Het vergadercentrum is daarom ruimer van opzet dan verwacht mag worden in een kantoorgebouw van deze omvang. Ook heeft het een eigen ontvangst. De vergaderruimten bevinden zich in uitkragende glazen volumes waardoor iedere vergaderruimte optimaal profiteert van daglicht en uitzicht.

iZone
In het vergadercentrum ontwierp OTH de iZone, een inspirerende omgeving die medewerkers en bezoekers stimuleert tot innovatieve, creatieve ideeën. Rondom een futuristisch vormgegeven cocon waarin in klein comité overlegd kan worden, bevinden zich ruimten die multifunctioneel inzetbaar zijn voor workshops, brainstormsessies, presentaties, vergaderingen en cursussen. Gebruikers kunnen de verschillende ruimten aan de eigen wensen aanpassen zodat ze creatieve processen optimaal ondersteunen. State of the art audiovisuele voorzieningen, zoals een interactieve, tien meter lange LED videowall tegen de achterwand, faciliteren het veelzijdige gebruik. Een standaard vergaderruimte met ovale tafel ontbreekt niet in de iZone. Bijzonder is echter dat iedere zitplek een eigen, in het glazen blad ingebouwd scherm heeft. Middels een aantal voorgeprogrammeerde verlichtingsscènes is met een druk op de knop elke gewenste sfeer in de iZone op te roepen. De volledig in aluminium beklede pressure cooker met LED verlichting in de ribben, bepaalt in grote mate de uitstraling van de iZone. Elke ruimte grenst op de een of andere manier aan dit grillig gevormde volume en ook functioneel levert de pressure cooker een bijdrage aan de verschillende ruimten: in de grote brainstormruimte transformeert het volume zich tot tribune, in de gangzone tot zitbank en in de vergaderruimte tot dressoir.

Locatie

Trefwoorden

innovatief kantoor izone
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met OTH architecten

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan