Copyright: Renson
Copyright: Renson
Copyright: Renson
Copyright: Renson

Renson en delaware zetten SunRise in de steigers met SAP

20 februari 2019, 15:11
De onderneming Renson gaat met delaware als langetermijnpartner zijn geplande SunRise-project uitrollen op basis van SAP S/4HANA. Met SunRise wil Renson op basis van kwalitatieve data en waardevolle inzichten snellere en betere beslissingen nemen teneinde zijn internationale groei en innovatiepotentieel verder te bestendigen. Tegelijk moet SunRise ook de dienstverlening en de customer journey verbeteren, aldus Renson.

Het familiebedrijf Renson – met hoofdkantoor in Waregem – werd in 1909 opgericht. Om zijn wereldwijd bereik – met in totaal al meer dan 1.000 medewerkers – te versterken heeft Renson SunRise ontwikkeld. Dit IT-project moet het risico dat de onderneming vertrouwt op verouderde technologie beperken en de gebruiksvriendelijkheid, digitalisering, productinnovatie en standaardisering versnellen.

Ook het verbeteren van de samenwerking met partners wereldwijd is een belangrijke doelstelling. Op basis van bewezen SAP-technologie en de jarenlange expertise van delaware wil Renson met SunRise verder uitbreiden, informatiedeling bevorderen en op basis van kwalitatieve data betere beslissingen nemen op internationaal niveau.

Data als motor voor efficiëntie en transformatie
Om SunRise te realiseren implementeert Renson samen met delaware een volledige SAP-oplossing, bestaande uit SAP S/4HANA, SAP C/4HANA, SAP Engineering Control Center en SAP Vendor Invoice Management by Open Tekst.

De gepreconfigureerde FAST-Engineer SAP S/4HANA-oplossing staat garant voor operationele excellentie terwijl C/4HANA een compleet platform biedt voor een optimale customer experience zowel in b2b- als b2c-markten. Het SAP Engineering Control Center zal op zijn beurt de technische efficiëntie verhogen door de CAD-systemen te verbinden met de operationele SAP S/4HANA-omgeving.

delaware zet naast zijn expertise in deze tools ook zijn bewezen projectmethodologieën en ervaren medewerkers in. De vertrouwdheid met projecten in verschillende industriële omgevingen, de solide reputatie en internationale verankering van de organisatie waren belangrijke factoren in de keuze van Renson voor delaware.

Gedeelde ervaring als formule voor toekomstig succes
Vierde-generatie leider Paul Renson ziet in het partnerschap tussen delaware en SAP een geweldige kans om in de toekomst verder organisch te groeien, en om nieuwe kansen te creëren voor zowel nationale als internationale fusies en overnames.

SunRise moet in 2020 van start gaan en onderstreept de ambitie van Renson om zijn horizon verder te verbreden door het vergroten van zijn bereik en efficiëntie via een gezonde digitale transformatiestrategie. Door zijn partnership met delaware en SAP beschouwt Renson SunRise als veel meer dan een IT-project. SunRise zorgt voor een transformatie van de volledige groep waarin iedereen betrokken zal worden.

Voor Renson is SunRise in feite niets meer dan de logische volgende stap in de evolutie van het bedrijf. Om de internationale groei verder te versterken erkent Renson dat de tijd rijp is om op een solide digitaal fundament te vertrouwen. Daardoor kan de organisatie beter samenwerken en communiceren, zowel intern als extern. Renson heeft daarbij zowel gekeken naar de ervaring van delaware in het verleden als naar de toekomstvisie.

Op de foto (staand vlnr): Stefanie Steenbrugge (Account executive SAP), Koen Van Loo (CIO Renson) Alfons Van Sever (COO/CFO Renson), Philippe Vlietinck (Sales director delaware) (Zittend vlnr): Jan Delaere (Medeoprichter en voorzitter delaware), Paul Renson (CEO Renson), Stijn De Beuckelaer (Sales director SAP)

Trefwoorden

software delaware renson

Andere nieuwsberichten

Woontorens met natuurlandschap als icoon voor Cascadepark Almere

Gisteren, 17:48

Amsterdam wil nieuw gebouw realiseren voor nationaal slavernijmuseum

Gisteren, 16:47

Veenhuizer architectuur als referentie voor nieuw kindcentrum

Gisteren, 13:33

Nederlandse bureaus ontwerpen nieuw interieur voor centrale bibliotheek Keulen

Gisteren, 10:23

Nieuwe Poort Groningen moet plek worden 'waar altijd wat te doen is'

Gisteren, 14:07

CBS: voorraad woningen nam vorig jaar toe met ruim 77.000

Gisteren, 09:22

Debat in Rotterdam over leegstand huurwoningen in topsegment

25 januari, 3:39

Rode lampen windmolens kunnen uit, zeggen branche en provincies

24 januari, 1:44

Sterkste stijging huizenprijzen in meer dan veertig jaar

24 januari, 9:47

Amsterdam komt met tijdelijke regeling voor betaalbare woningbouw

21 januari, 5:08
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
VELUX Commercial
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan