Abonneer je nu op onze nieuwsbrieven!
Abonneren
Nee, bedankt
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project

de Architekten Cie.

  • De Architekten Cie. is een full service Nederlands architectenbureau met een internationaal werkveld.
  • De Architekten Cie. staat voor intelligente, inclusieve en integrale ontwerpen. Zij heeft de ambitie om duurzame omgevingen te creëren voor opdrachtgever en gebruikers én voor de gemeenschap en cultuur waarbinnen onze ontwerpen worden gerealiseerd.
  • De Architekten Cie. meer dan 30 jaar ervaring in de realisatie van gebouwen en gebieden, van schetsvoorstel tot uitgewerkt ontwerp, van consultancy tot projectmanagement. Onze activiteiten gaan van masterplan tot publieke ruimte, van gebouw tot interieurontwerp.
  • De Architekten Cie. combineert in haar organisatie sterke persoonlijkheden met ervaren teams. Ons kantoor is een kennisnetwerk waar zo’n 60 professionals zich inzetten voor innovatieve oplossingen en op maat gemaakte projecten.
  • De Architekten Cie. combineert haar krachten met Cie. Assist, Cie. international en Cie. Concepts in de Cie. Holding BV

Cultuur
de Architekten Cie. verzorgt het gehele proces van idee tot oplevering in samenwerking met stakeholders zoals opdrachtgevers, adviseurs en gebruikers. Onze werkwijze is professioneel en informeel: Professioneel in de uitrusting, kennis, ervaringsniveau en informeel in de interne en externe omgang met mensen. 
de Architekten Cie. staat voor een open dialoog tussen opdrachtgever en de gebruikers en werkt in teamverband met alle betrokkenen. Bij elke opgave benut zij zo vroeg en zo veel mogelijk alle deskundigheid om samen een optimaal project te realiseren.

Verantwoordelijk
de Architekten Cie. neemt zijn verantwoordelijkheid door proactief energetische, sociale en economische optimalisaties te verwerken in haar ontwerpen. Hierbij wordt een optimum niet gevonden in het fysieke gebouw of de omgeving alleen, maar in balans met de behoeften van de gebruikers. Hierdoor worden veel van onze ontwerpen positief beoordeeld met LEED en BREEAM scores.

De Architekten Cie. omarmt innovatie, nieuwe materialen en bouwtechnieken. Cie. kijkt eerst naar wat er is en hergebruikt kan worden en gaat pas daarna weloverwogen op zoek naar een nieuwe toevoeging.
De Architekten Cie. is gefocust op de mens. Zij streeft naar maximalisatie van flexibiliteit en het intensiveren van contact en communicatie in gezonde gebouwen en omgevingen. Cie. is ervan overtuigd dat dit bijdraagt aan efficiëntie en levensvreugde van gebruikers en bezoekers. Cie. ontwerpt met natuurlijk licht en lucht, materialen met een beperkte impact op het milieu, vrije indeelbaarheid van plattegronden en individuele regelbaarheid van installaties.

Voor de Architekten Cie. is een gebouw niet af bij oplevering. de Architekten Cie. kijkt naar de gebruiksfase door bij de ontwerpen middels Life Cycle Analysis (LCA) de ‘total cost of ownership’ in beschouwing te nemen. Ontwerpen worden benaderd vanuit een langdurig leven waarbij juist aspecten als uitbreidbaarheid, afstootbaarheid en veranderbaarheid in ogenschouw worden genomen.

Integraal
De Architekten Cie. hanteert een inclusieve ontwerphouding. Een ontwerpproces wordt integraal benaderd vanuit de visie van een langdurig leven van idee tot realisatie en gebruik. Een ontwerp wordt daarbij beschouwd vanuit alle disciplines.
De Architekten Cie. heeft met haar bouwkundig specialisatiebureau Cie.Assist geïnvesteerd in digitale integratie van bouw- en ontwerpdisciplines in het totale ontwikkel- en bouwproces. Het doel hierbij is efficiëntie te verhogen, faalkosten te reduceren en opdrachtgevers accuratere informatie te verschaffen. Cie.Assist heeft ervaren Revit teams en BIM coördinatoren. BIM coördinatoren begeleiden de teams met de strategische keuzes die te maken zijn in het opzetten van de digitale data structuur. BIM als werkmethodiek is durven delen. Het BIM protocol van Cie.Assist is door het Rijks Vastgoed Bedrijf geadopteerd als de overheids standaard. Cie.Assist heeft in samenwerking met ABNAmro en Cad&Company een BIM gedreven materialenpaspoort ontwikkeld: Circular.Cloud 
De Architekten Cie. heeft in 2016 ontwikkeladviesbureau Cie.Concepts in het leven geroepen. Cie. Concepts werkt voor ontwikkelaars en beleggers en helpt hen inzicht te verwerven in de potentie van gebieden en kavels. Door een analyse van de omgevingsfactoren, marktfactoren en bebouwingsscenario's kan Cie. Concepts waarde toevoegen aan uw initiatief.

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met de Architekten Cie.

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan