ROCKPANEL Group

ROCKPANEL

ROCKWOOL B.V. ROCKPANEL is een dochteronderneming van Rockwool International A/S, 's werelds grootste steenwol producent.

Design Freedom

Hedendaagse thema’s als organische vormen, gelaagdheid en licht vragen om flexibel maar robuust materiaal dat eenvoudig in alle gewenste vormen en formaten kan worden toegepast. Rockpanel plaatmateriaal voor gevels en dakranden wordt gemaakt van het vulkanisch gesteente basalt en beschikt hierdoor over de juiste eigenschappen. Het uitgebreide assortiment biedt absolute Design Freedom: van kleurschakeringen uit het Colours assortiment tot lichteffecten op de Metallics of wervelende kleurbeleving bij de Chameleon. Ook een houtsignatuur met de Woods collectie of een natuurlijk ‘ageing’ proces onder invloed van het klimaat met de meest pure uitvoering Natural behoort tot de mogelijkheden.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Veel natuurlijke hulpbronnen zijn schaars, basaltsteen niet. Toch zijn we er zuinig op. Ons productieproces is ingericht op een duurzame exploitatie van dit natuurproduct. We slagen erin om uit 1 m3 basalt, meer dan 400 m2 plaatmateriaal te produceren. Duurzaam en kleurvast plaatmateriaal dat bovendien 100% recyclebaar is en past binnen ontwikkelingen als het passiefhuis.

Toepassing: gevelafwerkingen en dakranden

Rockpanel panelen zijn geschikt voor esthetische afwerking van zowel gevels, geveldelen als detailleringen en worden toegepast in woning- en utiliteitsbouw bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Overzicht producten

Rockpanel Colours

Laat een gebouw opgaan in de omliggende natuur of zorg juist voor dominantie in een stedelijke context met harmonieuze kleurschakeringen van het Rockpanel Colours assortiment.

Rockpanel Woods

Voorzie de gevel van een natuurlijke signatuur met Rockpanel Woods. Elk paneel is uniek en doordat de houttekening niet-repeterend is, zijn de panelen nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Rockpanel Natural

De meest pure uitvoering van het plaatmateriaal is Rockpanel Natural. Onder invloed van het klimaat verandert het uiterlijk van dit duurzame, ongelakte plaatmateriaal. Zonlicht zorgt voor een natuurlijke verwering en kleuring van de platen.

Rockpanel Metallics

Geef de gevel extra glans met het moderne industriële karakter van Rockpanel Metallics. De metalen glans speelt met licht en zorgt voor bijzondere effecten.

Rockpanel Chameleon

Het extravagante plaatmateriaal Rockpanel Chameleon is voorzien van een kristallaag die een verrassend effect heeft op de kleurbeleving. Afhankelijk van het perspectief en de werking van zonlicht neemt het product een andere kleur aan.

Rockpanel Ply

Zit de specifieke kleur die u in gedachte heeft niet in het assortiment of wilt u zelfs het kleinste detail van uw ontwerp een accent geven? Benut dan de Rockpanel Ply. Dit plaatmateriaal is voorzien van een primer en is in elke gewenste kleur af te lakken.

Rockpanel Lines²

Rockpanel Lines² zijn rabatdelen met veer en groef en zijn geschikt voor horizontale toepassing in geventileerde constructies. De innovatieve producten zijn een duurzaam en onderhoudsvriendelijk alternatief voor houten en kunststof rabatdelen. De rabatdelen kunnen blind mechanisch worden bevestigd en zijn leverbaar in 2 formaten, Lines² S en de extra brede Lines² XL.

Trefwoorden

rockpanel

Neem contact op met

Om informatie aan te vragen moet je ingelogd zijn. Je kunt nu inloggen of een gratis account aanmaken.

Verzoek
v
Namens
v
Emailadres
v
Telefoonnummer
v
Adres
v
Opmerkingen
OJMAR, S.A.
AluK Aluminium b.v.
Performance in Lighting Nederland
Nelissen Steenfabrieken
Aluprof Nederland
Sempergreen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND
Intal BV
Cladding Point B.V.
Q-railing
Tata Steel IJmuiden BV
Häfele Nederland
SLV Nederland
Grijsen Park & Straatdesign
ROCKWOOL B.V.
Sedus Stoll B.V.
Gira Giersiepen GmbH & Co. KG
MOSO International BV
Triflex BV
TRILUX - Simplify Your Light
Sika Nederland B.V.
Baars & Bloemhoff
KONE Liften en Roltrappen, Gevelliftinstallaties en Deursystemen
Ruys Vloeren B.V.
Tektoniek
AGROB BUCHTAL GmbH
Desso BV
Caparol
Arpa Nederland BV
ASSA ABLOY Entrance Systems
Gerflor Benelux
Hi-Con | Bruil prefab
Forbo Flooring
Tarkett Nederland
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
ROCKPANEL Group
Optigroen Dak-en Gevelbegroeiing
Metaglas B.V.
Holonite B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
Faay Vianen B.V.
ESPERO B.V.
Verosol Nederland B.V.
Derako International B.V.
ODS Jansen
Boon Edam Nederland B.V.
Renson
Gispen
Van Besouw Tapijt
OWA Benelux BV
Kawneer (voorheen Alcoa)
EeStairs | trappen en balustrades
Kingspan Unidek B.V.
AGC Glass Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Bolidt Kunststoftoepassing B.V.
VBI
Reynaers B.V.
Saint-Gobain Glass Nederland
VELUX Nederland B.V.
Trespa International BV
ROCKFON / ROCKWOOL B.V.
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan