Rockpanel

Rockpanel

ROCKWOOL B.V. / Rockpanel is een dochteronderneming van ROCKWOOL International A/S, 's werelds grootste steenwol producent.

Design Freedom

Hedendaagse thema’s als organische vormen, gelaagdheid en licht vragen om flexibel maar robuust materiaal dat eenvoudig in alle gewenste vormen en formaten kan worden toegepast. Rockpanel plaatmateriaal voor gevels en dakranden wordt gemaakt van het vulkanisch gesteente basalt en beschikt hierdoor over de juiste eigenschappen. Het uitgebreide assortiment biedt absolute Design Freedom: van kleurschakeringen uit het Colours assortiment tot lichteffecten op de Metallics of wervelende kleurbeleving bij de Chameleon. Ook een houtsignatuur met de Woods collectie of een natuurlijk ‘ageing’ proces onder invloed van het klimaat met de meest pure uitvoering Natural behoort tot de mogelijkheden.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Veel natuurlijke hulpbronnen zijn schaars, basaltsteen niet. Toch zijn we er zuinig op. Ons productieproces is ingericht op een duurzame exploitatie van dit natuurproduct. We slagen erin om uit 1 m3 basalt, meer dan 400 m2 plaatmateriaal te produceren. Duurzaam en kleurvast plaatmateriaal dat bovendien 100% recyclebaar is en past binnen ontwikkelingen als het passiefhuis.

Toepassing: gevelafwerkingen en dakranden

Rockpanel panelen zijn geschikt voor esthetische afwerking van zowel gevels, geveldelen als detailleringen en worden toegepast in woning- en utiliteitsbouw bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Overzicht producten

Rockpanel Colours

Laat een gebouw opgaan in de omliggende natuur of zorg juist voor dominantie in een stedelijke context met harmonieuze kleurschakeringen van het Rockpanel Colours assortiment.

Rockpanel Woods

Voorzie de gevel van een natuurlijke signatuur met Rockpanel Woods. Elk paneel is uniek en doordat de houttekening niet-repeterend is, zijn de panelen nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Rockpanel Stones

Rockpanel Stones is een lijn gevelbekleding die de pure uitstraling van steen en beton combineert met een laag gewicht en een eenvoudige verwerking.

Rockpanel Metallics

Laat uw gebouw extra glanzen en schitteren met de eigentijdse industriële afwerking van Rockpanel Metallics gevelbekleding.

Rockpanel Natural

De meest pure uitvoering van het plaatmateriaal is Rockpanel Natural. Onder invloed van het klimaat verandert het uiterlijk van dit duurzame, ongelakte plaatmateriaal. Zonlicht zorgt voor een natuurlijke verwering en kleuring van de platen.

Rockpanel Brilliant

Sta versteld hoezeer de panelen overdag sprankelen en hoe harmonieus ze opgaan in hun omgeving als de zon ondergaat en de avond valt.

Rockpanel Chameleon

Het extravagante plaatmateriaal Rockpanel Chameleon is voorzien van een kristallaag die een verrassend effect heeft op de kleurbeleving. Afhankelijk van het perspectief en de werking van zonlicht neemt het product een andere kleur aan.

Rockpanel Ply

Zit de specifieke kleur die u in gedachte heeft niet in het assortiment of wilt u zelfs het kleinste detail van uw ontwerp een accent geven? Benut dan de Rockpanel Ply. Dit plaatmateriaal is voorzien van een primer en is in elke gewenste kleur af te lakken.

Rockpanel Uni

Rockpanel Uni is ideaal voor kleine gevels en toepassingen rondom het dak. Het product is in 3 RAL-kleuren verkrijgbaar en biedt alle bekende voordelen van Rockpanel plaatmateriaal.

Rockpanel Lines²

Rockpanel Lines² zijn rabatdelen met veer en groef en zijn geschikt voor horizontale toepassing in geventileerde constructies. De innovatieve producten zijn een duurzaam en onderhoudsvriendelijk alternatief voor houten en kunststof rabatdelen. De rabatdelen kunnen blind mechanisch worden bevestigd en zijn leverbaar in 2 formaten, Lines² S en de extra brede Lines² XL.

Trefwoorden

rockpanel

Neem contact op met Rockpanel

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Aanhef
v
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
AGROB BUCHTAL GmbH
Reynaers B.V.
ODS Jansen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
SLV Nederland
Caparol
Tarkett Nederland
TRILUX - Simplify Your Light
Kawneer (voorheen Alcoa)
Verosol Nederland B.V.
Q-railing
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Performance in Lighting
Sempergreen
Cladding Point B.V.
EeStairs | trappen en balustrades
Arpa Nederland BV
Aluprof Nederland
Intal BV
Forbo Flooring
AGC Glass Nederland B.V.
KONE Liften en Roltrappen, Gevelliftinstallaties en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex BV
OJMAR, S.A.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
Ruys Vloeren B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
ROCKWOOL B.V.
Häfele Nederland
ROCKFON / ROCKWOOL B.V.
Baars & Bloemhoff
Trespa International BV
Gira Giersiepen GmbH & Co. KG
Rockpanel
Renson
Metaglas B.V.
Hi-Con | Bruil prefab
MOSO International BV
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Van Besouw Tapijt
Grijsen Park & Straatdesign
Sika Nederland B.V.
ASSA ABLOY Entrance Systems
Kingspan Unidek B.V.
Saint-Gobain Glass Nederland
Faay Vianen B.V.
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural Nederland
Optigroen Dak-en Gevelbegroeiing
Derako International B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Desso
Tektoniek
Bolon - Brandt Design Flooring
Holonite B.V.
Bolidt Kunststoftoepassing B.V.
Gerflor Benelux
OWA Benelux BV
Tata Steel IJmuiden BV
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan
Website Security Test