Knauf Ceiling Solutions bv

Plafonds en [...meer]

Ervaar meer

 Twee van 's werelds meest erkende plafondfabrikanten hebben hun krachten gebundeld om het beste van beide te bieden in één marktleidend merk.

 Met een nieuw geharmoniseerd productportfolio kan Knauf Ceiling Solutions klanten een grotere diversiteit en meer mogelijkheden bieden. Als innovator in duurzaam ontwerp en functionaliteit, stellen onze oplossingen architecten, planners, distributeurs en aannemers in staat om meer keuze, meer inspiratie en meer ondersteuning te ervaren.

 Uiteindelijk zijn het onze klanten die met onze producten de perfecte ruimte creëren. Door een open dialoog aan te gaan en de grootst mogelijke transparantie te bieden, bieden wij de beste wereldwijde klantenservice met persoonlijke contactpersonen, ondersteuning ter plaatse, efficiënte online tools en digitale processen. Wij streven ernaar hen te inspireren, ideeën aan te reiken en te helpen hun spannende ideeën in werkelijkheid om te zetten.

Wij zijn leverancier van meerdere materialen en onderstrepen dit door ons geharmoniseerde portfolio van bewezen productmerken in vier categorieën: Mineral Solutions, Metal Solutions, Wood & Woodwool Solutions en System Solutions.

Gebruikmakend van schaalvoordelen voor een efficiënte productie van slimme plafondsystemen, verrijken wij deze met maatwerkoplossingen. Wij vergroten onze inspanningen om klanten actief te benaderen en de toegevoegde waarde van onze servicegerichte mentaliteit, advieskwaliteit en gespecialiseerde verkoop te communiceren. Met andere woorden: Optreden als belangrijke partner en vitale schakel tussen architecten, planners en de afbouw.

 Als pioniers op het gebied van digitalisering en precisie zijn wij trots op onze wereldwijd toonaangevende, ultramoderne productielocaties en logistiek netwerk. Ons ongeëvenaarde portfolio biedt unieke producten voor een markt die voortdurend in beweging is en die altijd nieuwe maatstaven stelt als aanjager van innovatie. Compleet met de technische knowhow en de voeten op de grond om designoplossingen op maat te leveren.

De duurzaamheid van ons merk wordt benadrukt door certificeringen, energie-efficiënte productie en nul-afval processen. Wij hebben de grootste verantwoordelijkheid voor het milieu, evenals voor onze acties ten aanzien van het welzijn van klanten en medewerkers.

Door het beste van twee werelden te belichamen en voort te bouwen op onze jarenlange ervaring, zet Knauf Ceiling Solutions de norm voor veiligheid, comfort, efficiëntie en prestaties.

 Maak je klaar om meer te ervaren, met een nieuwe leverancier bij uitstek voor ambitieuze projecten wereldwijd.

www.knaufceilingsolutions.com


Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan