Grondontwikkeling Nederland

Grondontwikkeling Nederland is een vastgoedonderneming uit Alkmaar, die in 2011 door Shandar Kooij is opgericht. Kooij was enkele jaren eerder bij een voormalige werkgever met de traditionele manier van grondhandel in aanraking gekomen. Deze verouderde werkwijze houdt in dat grondhandelaren zogenaamde warme gronden, grond waarop een bestemmingswijziging is aangekondigd of wordt verwacht, opkopen, opdelen en aan beleggers verkopen. Deze kunnen vervolgens alleen maar hopen dat er ook echt iets met hun grond gebeurt en de grondwaarde stijgt. In werkelijkheid wordt die kans alleen maar kleiner, doordat de verkaveling ontwikkeling van de grond bemoeilijkt.

Daarom besloot Grondontwikkeling Nederland het anders aan te pakken. Het knipt de grond niet op, maar verkoopt zijn klanten een onverdeeld aandeel in de potentiële bouwlocatie. Daarmee maken de investeerders kans op een mooi rendement, maar kan Grondontwikkeling Nederland de controle in handen houden en als hun vertegenwoordiger optreden.

Met het geïnvesteerde geld bereidt Grondontwikkeling Nederland bovendien de ontwikkeling van de grond voor, waarmee het de bestemmingswijziging dichterbij brengt. Bijkomend voordeel is dat de gespreide financiering door een grote groep particulieren eveneens het risico voor de bouwbedrijven verkleint. Bij een succesvolle ontwikkeling neemt Grondontwikkeling Nederland het onverdeeld aandeel weer van zijn klanten over en verkoopt het het project aan een geïnteresseerde derde partij.

Om optimaal resultaat te boeken, heeft Grondontwikkeling Nederland een eigen planoloog en ontwikkelaar in dienst. Daarnaast werkt het samen met Arcadis, een van de grootste adviesbureaus van Nederland, en met juridische partners zoals Notariskantoor Van Limburg Stirum. Even zo belangrijk is een vruchtbare samenwerking tussen investeerders en gemeenten, welke Grondontwikkeling Nederland als regisseur mogelijk maakt.
 
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansenbyods
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Malaysian Timber Council
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan