Bouwmeesters pur sang

Van Wilsem & Cabri Architectuur en Management
Van Wilsem & Cabri is een nuchter bureau, dat is opgericht door twee partners met elk een eigen specialiteit. Beiden zijn deskundig op hun eigen terrein, waarbij de samenwerking zorgt voor een ideale wisselwerking tussen architectuur en bouwmanagement. Dat levert frisse, krachtige en vernieuwende ontwerpen op met speciale aandacht voor budgettering, detaillering en planning. Of het nu gaat om een verbouwing of uitbreiding van een woning, horeca- of hotelcomplex. Het realiseren van een nieuw clubhuis, bedrijfshal of het ontwerpen van een recreatiepark. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Inmiddels is het bureau gegroeit, maar is het team de doelstellingen niet uit het oog verloren. Ontzorgen is het kernbegrip. Vanaf de eerste schets, tot de oplevering en eventueel de nazorg, zijn Harry van Wilsem en René Cabri het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Daarbij zijn Duurzaamheid, Kostendeskundigheid, BIM (Revit), LEAN management en Ketensamenwerking bij ons geen loze begrippen, maar wezenlijke onderdelen van onze werk strategie.

Met Van Wilsem & Cabri zijn twee specialiteiten bij elkaar gebracht. Hierdoor kunnen wij u een breed aanbod van diensten aanbieden in architectuur en bouwmanagement. Door onze combinatie van Architectuur en Management zijn wij in staat met korte lijnen, snel en efficiënt professionele ondersteuning te bieden tijdens alle fasen van het bouwproces. Van ontwerp tot oplevering. Wij luisteren en spelen in op de wensen van de opdrachtgever en betrokken partijen, waardoor niet alleen het bouwplan, maar ook het bouwproces en de prijs- kwaliteitsverhouding gewaarborgd blijven. Waar mogelijk maken we gebruik van duurzame materialen en innovatieve technieken.

Wij zetten uw wensen om in concrete bouwplannen, waarbij uw budget en persoonlijkheid centraal staan. Onze specialiteit ligt juist in deze breedte en dat kan leiden tot interessante wisselwerkingen. Er wordt altijd gezocht naar de juiste balans tussen eenvoud, functionaliteit en dynamiek. Van ontwerp tot oplevering en dat is een formule voor succes.

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Projecten van Bouwmeesters pur sang

Bouwmeesters pur sang

Neem contact op met Bouwmeesters pur sang

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
ODS Jansen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Caparol
Tarkett BV
Kawneer (voorheen Alcoa)
Verosol Nederland B.V.
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
HMB profit locks & tools
Performance in Lighting
Sempergreen
EeStairs | trappen en balustrades
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Eternit
KONE Liften en Roltrappen, Gevelliftinstallaties en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
3M NEDERLAND BV
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
ROCKWOOL B.V.
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Giersiepen GmbH & Co. KG
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Sika Nederland B.V.
Saint-Gobain Building Glass Nederland
Faay Vianen B.V.
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica
Holonite B.V.
Bolidt Kunststoftoepassing B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Tata Steel's Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan