MR. STIR architect + planner

Bij MR. STIR houden we van wat we doen. We halen veel plezier en voldoening uit het creëren van mooie en enerverende ruimtes. Hierbij worden we gedreven in de zoektocht naar de juiste manier om het volledige potentieel van een locatie tot ontplooiing te brengen. Dit doen we door het maken van een combinatie van de juiste ingrediënten, om te komen tot de perfecte mix die beantwoordt aan de vraag van de klant.

Bij MR. STIR durven we risico’s te nemen. We bekijken een opdracht vanuit verschillende hoeken en durven daarbij een andere aanpak te proberen. Op deze manier blijven we niet alleen onszelf continu verbeteren, maar vooral ook onze omgeving. Wij geloven daarbij in de noodzaak van het ontwerpend onderzoek om te komen tot een optimaal resultaat.

Bij MR. STIR bekijken we alles vanuit een breed perspectief. We werken aan allerlei soorten projecten van verschillende groottes en schalen. Dit zijn zowel kleine ingrepen in de openbare ruimte als grootschalige architectuurprojecten of stedelijke gebiedsontwikkelingen. Wij geloven erin dat juist dit brede perspectief ons scherp houdt om op alle verschillende schaalvlakken optimaal te kunnen werken.

Bij MR. STIR werken we aan een veerkrachtige toekomst. Het is onze ambitie om toekomstbestendige plannen te ontwikkelen met een aangenaam verblijfsklimaat. Om dit te kunnen realiseren wordt gekeken naar het gebruik van natuurlijke energiebronnen, herbruikbare materialen, toekomstbestendig waterbeheer en natuurinclusief bouwen. Wij staan voor klimaatadaptieve plannen die aantrekkelijk, bestendig en comfortabel zijn.

Bij MR. STIR vinden wij dat iedereen een echt thuis verdient. Een plek waar je binnenkomt en volledig jezelf kunt zijn. Een plek waar je je thuis voelt. Dit is niet alleen een gevoel maar ook een behoefte. Wij zien als essentie van ons vak het maken van ruimtes waar iedereen kan zijn wie hij/zij wil zijn. Ons doel is om plekken te creëren waar mensen zich fijn en thuis voelen met een groot gevoel van geborgenheid en eigenaarschap.

Zo kijken wij in onze plannen specifiek naar de benadering van iedere individuele woning. De benadering van je woning is onderdeel van je dagelijkse systeem en heeft een grote invloed op je gevoel van thuis. Dit thuisgevoel is overigens niet alleen verbonden aan woningbouw maar komt terug in al onze opgaves, zoals onderwijs, retail of clubgebouwen. Altijd met de gedachte om plekken te maken waar je comfortabel en veilig wilt zijn. Hierbij zorgen wij ervoor dat alle individuele belangen worden meegenomen en kijken we hoe deze samen op een aangename manier de kwaliteiten van het grotere netwerk van de stedelijke omgeving kunnen versterken. Door al deze elementen goed in balans met elkaar vorm te geven bouwen wij aan nieuwe stukjes stad waar we trots op zijn.Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met MR. STIR architect + planner

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan