SAB-profiel bv

Voor kwaliteit en kwantiteit in sandwichpanelen en profielplaten
SAB-profiel bv is een Nederlandse producent en  leverancier van metalen dak- en gevel systemen. Met het uitgebreide assortiment sandwichpanelen (PIR), profielplaten, binnendozen en zetwerk beschikt u over pasklare oplossingen voor de bouw van moderne en hoogwaardige industriële gebouwen, sportcomplexen, kantoren en woningen.

Dankzij de beschikbaarheid van diverse materialen, in combinatie met diverse Colorcoat® coatings (bijv. Colorcoat Prisma® en Colorcoat HPS200 Ultra®) en kleuren, kunt u eindeloos variëren en geeft u elk gebouw een geheel eigen karakter.

Voor SAB-profiel is de ISO 9001, ISO 14001, BES6001 certificering en FM approval geen eindpunt maar een voortdurende bevestiging van ons voortdurende streven naar blijvende en vanzelfsprekende kwaliteit en duurzaamheid in bouwen. De verschillende certificaten helpen u bij het verkrijgen van een goede BREEAM score op uw projecten. Staal is 100% recyclebaar en past goed in de ontwikkelingen van circulair bouwen. 

Wij hebben diverse hulpmiddelen ontwikkeld om architecten en andere relaties te helpen bij het ontwerpen en toepassen van de SAB producten. Zoals BIM modellen in diverse bestandformaten voor REVIT, Archicad, etc  en een online specificatietool om eenvoudig en complete bestekteksten te maken. Tevens kunt u eenvoudig productmonsters en kleurmonsters bij ons aanvragen. Komt u er toch niet uit en wilt u advies. Onze architectenbezoeker komt graag bij u langs. Maar direct een afspraak via info@sabprofiel.nl of bel naar 030 6879700.
 
SAB-profiel bv is een 100% dochteronderneming  van Tata Steel. Lid van de vereniging van toeleveranciers Metalen Dak- en Gevelmaterialen (MDG), Bouwen met Staal (BmS) en European Association for Panels and Profiles (PPA Europe / EPAQ). Kijk voor meer info over SAB-profiel op www.sabprofiel.nl.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met SAB-profiel bv

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansenbyods
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Malaysian Timber Council
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan