Techcomlight B.V.

Dé daglichtprofessional
Een goede leefomgeving wordt steeds belangrijker en is bepalend voor de kwaliteit van ons leven. Gebruikers van zowel woonruimten als openbare ruimten willen zich in een energiebewuste en prettige omgeving bevinden. Techcomlight draagt hieraan bij als professional in daglichtsystemen.

Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight B.V. uitgegroeid tot een succesvolle handelsonderneming met het hoofdkantoor centraal gelegen langs de A12 in Ede. Het bedrijf richt zich op het importeren, fabriceren, ontwikkelen en distribueren van (dag)lichtproducten in de Benelux, waaronder het merk Deplosun en het Solatube® daglichtsysteem .

Over Techcomlight
Techcomlight is daglichtprofessional in duurzame (dag)lichtoplossingen. Techcomlight richt zich op het importeren, fabriceren, ontwikkelen en distribueren van (dag)lichtproducten in de Benelux, waaronder het Solatube daglichtsysteem.  

Techcomlight  heeft zich erin gespecialiseerd om voor alle type ruimtes en gebouwen een lichtplan op maat te maken, desgewenst met complete berekeningen en/of turn-key oplevering. Zo wordt voor elke ruimte een optimale lichtspreiding en lichtopbrengst ontworpen en gerealiseerd.   Techcomlight ondersteunt daarnaast in daglichtadvies op locatie, installatieondersteuning en training.

Solatube daglichtsysteem
De Solatube lost vraagstukken omtrent daglicht op. Zo kan een kelder met te weinig daglicht bijvoorbeeld worden omgetoverd tot een sportruimte. Voor iedere ruimte is er een passend Solatube daglichtsysteem; van kleine ruimtes zoals een toilet tot grotere ruimtes zoals stallen.

De Solatube vangt met een speciale koepel het buitenlicht op, dat door een sterk reflecterende buis elke gewenste ruimte bereikt. De daglichtsystemen van Solatube brengen op een gecontroleerde manier diffuus daglicht binnen.

Voor de afwerking kan gekozen worden uit verschillende ronde en vierkante plafondplaten.   De toepassingsmogelijkheden van Solatube zijn nagenoeg onbegrensd; in platte en hellende daken, door een gevel of door de grond. Voor de meest unieke daken zijn maatwerk dakdoorvoeren mogelijk. Het verlengen van het buizensysteem tot wel 20 meter is geen probleem.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Projecten waarin producten van Techcomlight B.V. zijn toegepast

Neem contact op met Techcomlight B.V.

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers Aluminium Nederland
Jansenbyods
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan