Copyright: Gorter Luiken BV
Copyright: Gorter Luiken BV

Nieuwbouw Focus - Gorter optimaliseert daktoegang

Gisteren, 00:00
In Venray wordt momenteel gebouwd aan het nieuwe Expertisecentrum Focus – Spectrum aan de Sint Antoniusstraat. Dit innovatieve onderwijsproject wordt gerealiseerd door Muller Bouw bv uit Oss, met het ontwerp afkomstig van Driessen Architectuur. Het nieuwe expertisecentrum biedt ruimte aan kinderen en jongeren met speciale onderwijsbehoeften en richt zich op zowel zorg als onderwijs. Om veilige toegang tot het dak te waarborgen voor onderhoudswerkzaamheden, is gekozen voor de toepassing van een Gorter WAEI dakluik met afmetingen van 1000 x 2000 mm.

Focus -Spectrum: een modern en functioneel expertisecentrum
Het nieuwe gebouw voor Focus - Spectrum speelt in op de behoefte aan een moderne, toegankelijke leeromgeving waar zorg en onderwijs op een geïntegreerde manier worden aangeboden. Het ontwerp van Driessen Architectuur legt nadruk op een gebruiksvriendelijke en duurzame inrichting, waarin het welzijn van de leerlingen centraal staat. Dit sluit naadloos aan op de visie van de opdrachtgever, Muller Bouw, die duurzaamheid en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Het gebouw wordt ontwikkeld met een focus op toekomstbestendigheid en energie-efficiëntie. Denk hierbij aan een doordachte keuze voor duurzame bouwmaterialen en installaties die de impact op het milieu minimaliseren, zonder concessies te doen aan het comfort van de gebruikers.

Veilige daktoegang met Gorter dakluik
In dit project is het Gorter WAEI dakluik toegepast, met een royale afmeting van 1000 x 2000 mm. Dit dakluik biedt veilige en gemakkelijke toegang tot het platte dak van het expertisecentrum, wat essentieel is voor toekomstig onderhoud en inspectie van technische installaties, zoals zonnepanelen en ventilatiesystemen. Het formaat van het luik zorgt bovendien voor voldoende ruimte om grote apparatuur of materialen via het dak te vervoeren, wat de operationele flexibiliteit van het gebouw vergroot.

Het dakluik is speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheids- en isolatiestandaarden. Met functies zoals thermische onderbreking en een volledig geïsoleerde deksel, draagt het bij aan de energiezuinigheid van het gebouw door warmteverlies te minimaliseren. De ingebouwde veiligheidsvoorzieningen, waaronder automatische vergrendeling en antislip tredes, maken het luik uitermate geschikt voor frequent gebruik in een veeleisende onderwijsomgeving.

Eenvoudige installatie
Ben je benieuwd naar de installatiemethode van een dakluik? Check dan deze link. Meer informatie over de prijs van het luik zelf vind je via deze link.

Duurzaamheid en veiligheid centraal
De keuze voor het Gorter dakluik in het Expertisecentrum Focus - Spectrum project benadrukt het belang van duurzaamheid en veiligheid. Het biedt niet alleen een betrouwbare oplossing voor daktoegang, maar draagt ook bij aan de energieprestatie van het gebouw. Met zijn lange levensduur en minimale onderhoudsbehoefte is het dakluik een investering die bijdraagt aan het duurzame karakter van de nieuwbouw.

Wil je ook een offerte opvragen? Klik hier!

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Locatie

Neem contact op met Gorter Luiken BV

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial Benelux B.V.
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan