Abonneer je nu op onze nieuwsbrieven!
Abonneren
Nee, bedankt
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project

De Hofdame rekent vier keer op Gorter

20 mei
De Hofdame ligt aan de Prinses Irenelaan in Weesp, op de plek van het voormalige Rabobank kantoor, middenin de stad. Architecten Ton Liemburg en Roland Borst van architectenbureau Het Ontwerpteam uit Vinkeveen zijn verantwoordelijk voor het ontwerp. Zij hebben zich laten inspireren door de kenmerkende historische pakhuizen van Weesp. Zo is het gebouw als één geheel ontworpen, maar zie je toch onderscheid tussen de verschillende panden waarin de appartementen gevestigd zijn: verschillende kleuren metselwerk in wit, gemêleerd grijs en roodbruin en afwisseling in puntdaken en platte daken. Het bijzondere ontwerp past dan ook perfect bij de authenticiteit die de vestingstad Weesp kenmerkt. 

De gevels en het dak van de Hofdame zijn uitstekend geïsoleerd met dubbele beglazing en goede vloer- wand- en dakisolatie. Mede door een goede kierdichting wordt op energielasten bespaard en zijn de appartementen vrijwel tochtvrij. Ook worden alle appartementen standaard geleverd met vloerverwarming. Zo wordt er ook ruimte bespaard omdat er geen radiatoren aanwezig zijn en geniet je dus van extra wooncomfort in de Hofdame. Alle appartementen in de Hofdame worden voorzien van een warmte- en koudeopslag (WKO). Toegang tot het dak wordt gerealiseerd door de twee reguliere en twee beglaasde dakluiken van Gorter. 

Comfortabele daktoegang
Gorter Luiken levert onderhoudsvrije luiken voor toegang door daken, vloeren, wanden en plafonds. Het is de eigen engineeringafdeling die de producten -waaronder dakluiken, vloerluiken en inspectieluiken- ontwerpen. Vanzelfsprekend met oog op veiligheid, kwaliteit en vernieuwing. De nieuwe generatie RHT- dakluiken wordt dan ook gekenmerkt door een uiterst sterke en gepatenteerde constructie. Dankzij een aantal aanpassingen is het dakluik nog beter bestand tegen onverwachte extreme belastingen in de bouwfase of tijdens het gebruik. Met de introductie van de nieuwe generatie RHT-dakluiken worden er drie nieuwe maatvoeringen aan het standaard leveringsprogramma toegevoegd.

Daglicht
De beglaasde dakluiken (RHTG) zijn ideaal voor toepassing in gebouwen of woningen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is. Dit kan zijn in appartementen met een dakterras, woningen met weinig ramen, in kantoren of overige utiliteitsbouwtoepassingen. Niet alleen praktisch dus, maar dus ook zeer esthetisch. 

Klimmiddelen
De dakluiken zorgen stuk voor stuk voor een veilige toetreding tot het dak. Dat is mede te danken aan de klimmiddelen die worden meegeleverd. Zij zijn speciaal  ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Wil je meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?
Meer informatie over de Gorter dakluiken, de opties en de vanaf prijs vind je via deze link. Liever meteen een offerte opvragen? Klik hier

   
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Locatie

Neem contact op met Gorter Luiken BV

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan