Abonneer je nu op onze nieuwsbrieven!
Abonneren
Nee, bedankt
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project

Optimaal beveiligd met integraal toegangscontroles

14 januari 2019
Logistiek dienstverlener Lineage Logistics, voorheen Partner Logistics, heeft zes grootschalige diepvriesmagazijnen in Europa en verzorgt het volledige logistieke proces voor haar klanten. Veiligheid en borging zijn de belangrijkste voorwaarden bij goederenopslag. Naast dat de goederen beschermd worden tegen diefstal en vandalisme, is het ook van belang dat het personeel en klanten veilig zijn.

Voor een optimale perimeter protection heeft Lineage Logistics gekozen voor een totaal oplossing van Heras. Een hoogwaardig integraal toegangscontrolesysteem bestaande uit nauwkeurig op elkaar afgestemde producten en diensten. Het systeem is volledig geïntegreerd met het eigen warehousemanagementsysteem van Lineage Logistics. Dit versoepeld het logistieke proces en waarborgt de veiligheid/bescherming van mensen en goederen.

Passende oplossing
Nils Behr, accountmanager bij Heras: “Alle handelingen die men verricht om een terrein of gebouw te betreden zijn onderdeel van een toegangscontrolesysteem. Dit wordt ook wel het ‘pasjessysteem’ genoemd. Met dit systeem bepaal je wie het terrein mag betreden, waar en wanneer er toegang wordt verschaft en hoe vaak je ergens in of uit mag. Zo houd je niet alleen onbevoegden buiten, maar is er ook toezicht waar men zich bevindt in of rondom het gebouw.”

Calamiteitenregistratie
Optimale bescherming bij Lineage Logistics volstaat niet met enkel een slagboom of pascontrole. Pasjes kunnen kwijtraken, doorgegeven worden of beschadigen. Het grote voordeel van het integrale toegangscontrolesysteem is dat het gekoppeld kan worden aan de bestaande gebouwautomatisering, zoals camera- of inbraaksignaleringssystemen.

Een integraal systeem is niet alleen voor het verschaffen van toegang of toezicht, vertelt Nils. “Tegenwoordig wordt toegangscontrole ook gebruikt voor calamiteitenregistratie. Zo kan men bij een ramp met één druk op de knop weten wie zich waar op het terrein bevindt. Het gaat nu over personen, maar dit kan net zo goed voor voertuigen en materiaal gelden. Het is dus van belang dat men weet wat ze willen bereiken met een toegangscontrolesysteem.”

Verzegeling
Bij Lineage Logistics is een toegangscontrolesysteem geplaatst met Touch screen, kentekenherkenning, LED-schermen, slagbomen en camerabeveiliging. Een geïntegreerde oplossing waarin verschillende disciplines worden gestuurd en beschermd. Nils: “Dit geldt ook tijdens het transport. Door het systeem weten we naast een volledige track&trace van de aankomsten vertrekmomenten ook meteen of de vrachtwagencombinatie is verzegeld bij vertrek middels beeldcontrole. Als de vrachtwagen aankomt op de eindbestemming en het zegel is verbroken, dan is het direct duidelijk dat de ‘lading voeding’ gesaboteerd is tijdens het transport.”

In de praktijk
Om een beter beeld te geven hoe het systeem werkt in de praktijk, is er een video gerealiseerd. Nils: “Voor iedereen in de transport en logistiek sector kan het integrale toegangscontrolesysteem een goede aanvulling zijn.” Het logistieke proces wordt zo beter beheersbaar en veiliger.

Experts in perimeter protection
Een effectieve perimeter protection oplossing is een oplossing die aansluit op de beveiligingsbehoeften van onze klanten. Fysieke perimeter protection laat zich het best omschrijven als systemen en technologieën die zijn ontworpen om mensen en middelen te beschermen binnen een afgebakend gebied. Het is een combinatie van hekwerk, toegang & controle en detectie. Hieraan kunnen andere technologieën en producten worden toegevoegd om de effectiviteit van de totaaloplossing te vergroten. De essentie van perimeter protection verandert echter nooit – je bouwt een barrière, controleert de toegang en signaleert wanneer jouw beveiligingsmaatregelen worden geschonden.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Locatie

Neem contact op met Heras

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial Benelux B.V.
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan