Lumiparts

Mastering the needs of lighting
Over Lumiparts
Flexibel, Persoonlijk, Vakmanschap.

Bij Lumiparts geloven we in een wereldwijde passie voor mensen, ondernemerschap en avontuur. We streven ernaar om de passie van ondernemers en eindgebruikers te versterken door unieke, complete en persoonlijke verlichtingsoplossingen te bieden. Met een persoonlijke aanpak produceren we op maat gemaakte producten en houden we ze op voorraad. Sinds 1985 zijn we wereldwijd actief, met meer dan 275+ internationale lichtpartners. Together, we're mastering the needs of lighting! 

Onze faciliteiten omvatten een assemblageafdeling voor op maat gemaakte producten, een showroom voor het ervaren van licht, een groot magazijn voor flexibele verlichtingsleveringen, een eigen lichtlab voor nauwkeurige informatie, internationale partnerschappen, marktgerichte leaflets en demoboxen. We bieden niet alleen de beste adviezen maar ook een luisterend oor, waardoor onze producten, partners en eindklanten stralen.

Persoonlijk, met eigen montage afdeling
Onze armaturen worden volledig naar wens gemonteerd in onze eigen montageafdeling in Nieuwkoop, naast ons kantoor. Ons kundige assemblageteam vervult specifieke klantwensen, zoals het monteren van andere drivers, het gebruik van specifieke LED's of verschillende kleurcombinaties van het armatuur. Hier realiseren we ook OEM- en White label-verzoeken met nauwkeurige zaagtafels en alle benodigde gereedschappen.

Flexibel, met grote voorraad in Nederland
Met een flexibel beleid en een magazijn van 2500m2 in Nieuwkoop zorgen we voor onderling uitwisselbare verlichtingsonderdelen en een ruime voorraad. Hierdoor kunnen veel van onze armaturen direct uit voorraad worden geassembleerd en snel worden geleverd. We streven naar passende oplossingen voor elk project, met korte communicatielijnen en unieke flexibele verlichtingsoplossingen.

Showroom, om te beleven
In onze showroom nemen we je mee op een reis door diverse lichtscènes en atmosferen. Van warme en gezellige ambiance tot strakke en moderne designs, we bieden een breed scala aan verlichtingsoplossingen voor elke stijl en behoefte. Ons deskundige team staat klaar om te begeleiden en te adviseren, delend in hun kennis en passie voor licht.

Demoboxen, om te beleveren
Onze Demoboxen zijn onschatbare tools om projectideeën te presenteren aan interieurontwerpers, architecten of liefhebbers van perfecte ambiance. Ervaar het effect van onze verlichting voordat je deze in een project implementeert.

Lichtlab voor accurate informatie
Met ons in-house lichtlab bieden we kennis en vakmanschap op product- en serviceniveau. We meten onze armaturen na, verstrekken accurate informatie en stellen EPREL-rapporten op voor partners. Onze wereldwijde samenwerking en kennisdeling zijn fundamenteel in de strijd om duurzaam te ondernemen en kosten te besparen bij ieder project.

Geschiedenis
Ons verhaal begon in 1985 als verkoop van verlichtingsonderdelen, evoluerend naar een wereldwijde leverancier van complete verlichtingsoplossingen. We specialiseren ons in flexibele oplossingen, hechten waarde aan klantcontact en bieden maatwerk, White Label en OEM-armaturen. Onze ontwikkeling heeft geleid tot een bedrijf dat expertise en flexibiliteit combineert om aan diverse klantbehoeften te voldoen.Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan