Dominic Dirkse Design

Dominic Dirkse Design is opgericht door ingenieur en architect Dominic Dirkse van den Heuvel, na ruim dertien jaar werkervaring te hebben opgedaan bij verschillende gerenommeerde architectenbureaus.

Het designlabel vertegenwoordigt een ontwerpstijl waarbij de architectuur van de fabrieksindustrie uit de periode rond 1900 de basis heeft gevormd. Vanaf het begin van zijn loopbaan in 2007 heeft Dominic veel gewerkt aan de transformatie van fabrieksgebouwen uit deze tijd. Het fascineerde hem dat deze bouwwerken 100 jaar later nog steeds bruikbaar waren en hedendaags vrij eenvoudig te transformeren zijn naar diverse andere gebruiksfuncties. Mede daardoor heeft deze architectuurstijl zijn ontwerpen beïnvloed vanaf het eerste moment.  Duurzaamheid begint bij flexibiliteit!

Rechte lijnen, ritmiek en symmetrie houden de ontwerpen overzichtelijk, eenvoudig en flexibel. Contrast in materiaal, kleur, diepte en schaal brengen de juiste dynamiek. Daarnaast zorgen metaal, glas, beton en keramische producten voor een industrieel en robuust uiterlijk maar zorgen accenten van hout en neutrale, natuurlijke kleuren voor een warmer geheel. Je zou het dus 'warm industrial' kunnen noemen.

 Mocht deze stijl je aanspreken, heb je vragen over de projecten of zou je eens willen sparren over onze ontwerpuitgangspunten of werkwijze?  Neem dan gerust contact op via info@dominicdirkse.com of bel naar +316 52 59 46 38.  wij werken met ons architectenbureau vanuit twee locaties door het gehele land, maar veelal in de regio Nijmegen, Arnhem, Apeldoorn, Doetinchem en Zutphen. We zijn erg bekend met deze omgeving en dit heeft als voordeel dat we door onze ervaring snel inzicht hebben in de haalbaarheid van projecten die zich in dit gebied bevinden. 

Ons team bestaat uit een combinatie van architecten, bouwkundig tekenaars (2D &3D) en een interieurontwerper. Daarnaast werken met vaste partners op het gebied van constructieadvies, bouwbesluittoetsing, duurzaamheid, landschapsontwerp, interieurbouw, installatietechniek en uitvoering. Hierdoor kunnen we de projecten vanaf het schetsontwerp tot en met de uitvoeringsfase in het geheel voor u begeleiden.

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Dominic Dirkse Design

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan