YVI Application Family

Complete projectsoftware die voor jou werkt.
Maak projectadministratie eenvoudig! Automatiseer je processen, bespaar tijd & budget en behoud altijd overzicht, rust en controle over je projecten met YVI Ruby.

YVI Ruby is complete projectsoftware die volledig in de cloud werkt en met de allernieuwste technieken is gebouwd. Vanuit daar zijn updates en opslag volledig voor je geregeld. Al onze kennis, ervaring en feedback van (potentiële) klanten zijn verwerkt in de software die speciaal is ontwikkeld voor organisaties die actief zijn in zakelijke dienstverlening. Met YVI Ruby heb je met één klik op de knop inzicht in projectvoortgang, boek je eenvoudig je uren en stuur je gemakkelijk een factuur.

Wist je dat?
Daarnaast is YVI Ruby speciaal ontwikkeld en afgestemd op de wensen, behoeften en werkwijzen van architecten. Wij - van YVI Family - zijn al ruim 25 jaar actief in de branche; wij weten waar jullie tegenaan lopen én uiteraard hoe YVI Ruby hier optimaal bij kan ondersteunen. Niet voor niets dat wij servicepartner van de BNA zijn!

Als branchespecialist en kennisexpert op het gebied van projectmanagement helpen wij architectenbureaus graag met het zo optimaal mogelijk inrichten van de werkprocessen, projectinrichting en bijbehorende administratie. Benieuwd geworden naar de voordelen van YVI Ruby voor jullie architectenbureau? Lees hier meer over de voordelen 

Benieuwd wat onze klanten over ons zeggen?
In onderstaande video vertellen Dick van de Merwe en Tijmen Koning je hoe YVI Ruby bijdraagt aan het succes van Van den Berg Groep.
https://vimeo.com/803446630of lees hier meer klantverhalen


(Een greep uit) de functionaliteiten van YVI Ruby:

Projecten
Als projectleider heb je vaak te maken met complexe projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het eindresultaat. YVI Ruby helpt je om eenvoudig projecten professioneel op te zetten, uit te voeren en te evalueren.

Planning

Van eenvoudige tot complexe projectstructuren. Inzicht in en beheer van projecten. Rolbased toegang tot een uitnodigende projecttool.

Uren & taken
Boeken en valideren: Het gebeurt niet als het moeilijk of tijdrovend is. YVI Ruby helpt met gemakkelijke en efficiënte tools.

Facturatie
Er worden nogal wat facturatie varianten bedacht binnen de projecten. Fijn dat YVI Ruby dit ondersteunt. Meteen ook inzicht in de omzetpijplijn.

CRM
Wie is bezig met deze relatie? Beheer en optimaliseer de interacties met je leads, klanten en contacten. Van kans tot succesvolle projecten.

Documenten
Binnen YVI Ruby is het mogelijk om documenten aan te maken binnen je projecten, kansen & relaties. Ook het koppelen van bestaande of binnengekomen documenten is eenvoudig en overzichtelijk.

Rapportages
YVI Ruby kent interactieve rapportages op het gebied van projectvoortgang, omzet, geboekte uren, declaraties en facturen. Deze zijn door eigen groepering en filters aan te passen.

Finance
Samen met de projectleiders inzicht krijgen in de stand van de werken. Koppeling naar de boekhouding loopt gestroomlijnd. Geen aparte sheets meer verzamelen. 

Over YVI Application Family
Ons familiebedrijf is ontstaan vanuit de behoefte in de markt naar bedrijfsadministratieve software. Bedrijven automatiseren is complex, waardevol en tegelijkertijd het leukste wat er is. YVI family werkt al jarenlang voor en met zeer uiteenlopende opdrachtgevers om hun projecten goed te kunnen opzetten en te monitoren. Die ervaring vertalen we iedere dag weer naar nieuwe toepassingen binnen onze applicaties en dienstverleningen. Delen van kennis is de sleutel om samen mooie dingen te maken en neer te zetten!
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan