Abonneer je nu op onze nieuwsbrieven!
Abonneren
Nee, bedankt
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project

duCroq & van Zutphen architects

Wij zijn twee architecten met veel ervaring, al meer dan 25 jaar zijn wij creatieve en inspirerende ontwerpers. Voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers hebben wij een groot scala aan gebouwen gerealiseerd.  Als duCroq & van Zutphen architects zetten wij voor onze opdrachtgevers ons vermogen tot conceptueel denken, onze ervaring in het ontwerpproces, flexibiliteit, energie en dienstbaarheid in voor alle opgaven. Om onze ontwerpen te realiseren werken wij samen met diverse partijen uit ons multidisciplinair netwerk, dat wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Deze samenwerking stelt ons in staat krachtig en flexibel te opereren en een breed scala aan ontwerpopdrachten aan te kunnen. Onze ontwerpfilosofe, zoals deze gestadig is gegroeid door de jaren heen, vindt zijn basis in de inspiratie, techniek en het ontwerpproces.  

INSPIRATIE Inspiratie en creativiteit gaan hand in hand met ervaring, kennis van techniek en maakbaarheid. Nieuwsgierigheid naar wat zich om ons heen bevindt, zet ons aan tot nadenken over onze ontwerpen. Nieuwsgierigheid naar bouwkunst, kunstnijverheid, machinetechniek, van auto’s en motoren. Nieuwsgierigheid naar stoffen, traditionele decoratieve patronen en technieken en het ontdekken van hoe dingen in elkaar zitten. Ook de schoonheid, plezier, gebruik en beleving van een omgeving, het functioneren van een stad, een straat, een winkelcentrum of woning tot in zijn kleinste details, zijn belangrijke inspiratiebronnen voor ons werk.    

TECHNIEK Het plezier in het bedenken van nieuwe ideeën. Het plezier in het experimenteren met materialen en het samenbrengen van al die gegevens in een technisch kloppend en goed te bouwen geheel is de drijfveer van ons werk. Onze jarenlang opgebouwde kennis van ontwerpprocessen van kleine tot grote projecten, onze kennis van bouwtechniek en detailleren stellen ons in staat onze ideeën om te zetten in maakbare ontwerpen.    

PROCES Een ontwerp realiseren doe je niet alleen, informatie moet je delen, tegen het licht houden, ondervragen en durven loslaten in discussie over de juistheid van gemaakte keuzes. Het contact met de opdrachtgever, de gebruiker, ons multidisciplinaire netwerk en toegang tot expertise op velerlei gebieden helpt ons deze discussies te voeren. De dynamiek en interactie van verschillende kennisvelden leidt tot innovatieve ideeën en biedt de kansen om te komen tot verrassende ontwerpen.     
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met duCroq & van Zutphen architects

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan