19 het atelier architecten B.V.

19 het atelier, creatief en professioneel
19 het atelier is een architectuuratelier, waarin een gedreven team professionals werkt aan bijzondere, kwalitatief hoogwaardige en duurzame stedenbouw, architectuur, interieurs, bouwtechniek en adviezen.
De ateliervorm zorgt voor een hechte samenwerking tussen alle leden en disciplines binnen het team, waardoor het geheel altijd meer is dan de som der delen.
Het credo “creatief en professioneel” staat voor zowel het proces als het product daarvan.
Door op elkaars schouders te gaan staan bereik je grotere hoogtes, kun je verder kijken en wordt je sterker. Daarom is het zo belangrijk, dat ons bureau over zoveel verschillende disciplines beschikt. Daarnaast onderhouden we nauwe samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld technisch- en financieel specialisten, kunstenaars en allerlei andere vormgevers. In een aantal projecten wordt samengewerkt met collega-bureaus.

Opdrachtgevers
19 het atelier werkt voor zeer verschillende opdrachtgevers. Van particulieren en bedrijven tot professionele partijen als corporaties, projectontwikkelaars, beleggers en overheden.
Onze opdrachtgevers hebben als gemeenschappelijk kenmerk, dat ook zij zich inzetten voor het optimale resultaat.
Niet alleen dagen we elkaar uit het beste uit onszelf te halen, dat doen we ook met onze opdrachtgevers. Goede producten maak je samen met gedreven en kritische opdrachtgevers.
Daarvoor is goede communicatie een vereiste. We luisteren niet alleen goed naar onze opdrachtgevers, we leggen ook verantwoording af voor alle ontwerpbeslissingen en maken deze inzichtelijk. Zodat efficiënte en bruikbare gebouwen ontstaan, binnen het budget en technisch optimaal. Het eindresultaat is zo een product van ons allen, ieder heeft zijn of haar toegevoegde waarde geleverd.
We zijn er trots op, dat we met de meeste opdrachtgevers langdurige relaties aangaan en dat zij ons aanbevelen bij anderen.

Omgeving
19 het atelier respecteert de omgeving waarin we werken. Zo ontstaan onze ontwerpen uit een grondige analyse van de context. Landschappelijke elementen worden als uitgangspunt genomen en versterkt. Net als de gebouwde omgeving, die een inspiratiebron vormt voor onze ontwerpen.
Zo voegen zij zich als vanzelfsprekend in hun omgeving. Ingepast, niet aangepast. Ook op een hoger schaalniveau, het milieu, ons ecosysteem gelden deze uitgangspunten. De context is leidend en mag geen schade ondervinden van onze producten, hij moet er weer beter van worden, nu en in de toekomst.

Architectuur
19 het atelier werkt aan hoogwaardige architectuur.
Architectuur die voortkomt uit de context. Architectuur, die wordt ontwikkeld met opdrachtgevers en gebruikers.
Om die hoge kwaliteit bereiken zoeken we niet de weg van de minste weerstand. Keer op keer stellen we onze beslissingen ter discussie om te onderzoeken of we er wel het maximale hebben uitgehaald. Tegelijkertijd hechten we grote waarde aan het plezier in architectuur. Plezier in het ontwerpen, plezier in de beleving van onze gebouwen of producten. Geen dogmatische architectuur, maar wel een die voortkomt uit onze historie en tradities en tegelijkertijd vernieuwend is. Eigentijdse architectuur met gevoel voor schaal en licht. Menselijke architectuur. Daarbij streven wij naar een perfecte materialisatie en detaillering. Kwalitatief hoogwaardige architectuur is tijdloos, onze producten gaan generaties lang mee en moeten de tand des tijds doorstaan. Dat vereist visie en harmonie met de omgeving.

Betrokkenheid
19 het atelier is een open organisatie waar samenwerking en persoonlijke ontwikkeling een belangrijke plaats innemen. Respect voor elkaars werk is daarbij een belangrijk uitgangspunt. Iedereen is trots op het bureau en het geleverde werk. We vormen een springplank voor talent, daarom bieden wij stageplaatsen aan voor allerlei onderwijsinstituten in binnen- en buitenland en blijven wij onszelf ontwikkelen en onze professionaliteit verbreden. Ons bureau is maatschappelijk betrokken. We werken belangeloos mee aan belangrijke initiatieven in de samenleving. We werken actief mee aan de ontwikkeling en verbetering van onze beroepsgroep. We blijven ons betrokken voelen bij onze opdrachtgevers en producten. Ook na de voltooiing van onze werkzaamheden.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met 19 het atelier architecten B.V.

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan