vandaglas b.v.

vandaglas b.v. bestaat sinds 18 juni 2021 maar kent een lange geschiedenis in de wereld van industriële glasproductie.

Het NL-bedrijf was meer dan 100 jaar onderdeel van de Franse multinational Saint-Gobain Building Glass. Totdat het Duitse familiebedrijf AEQUITA uit München het bedrijf per 1 november 2019 overnam en onder de naam Glassolutions B.V. zelfstandig verder liet gaan. Wel nog met een duidelijke link naar Saint-Gobain, die namelijk de eigenaar is van de Europese netwerknaam “Glassolutions”.

Glasheldere ambities
De overname van Glassolutions B.V.  door AEQUITA  was de eerste stap van een groots plan met een glasheldere ambitie. Op 18 juni 2021 werd de volgende stap naar onafhankelijkheid gezet en Glassolutions B.V. omgedoopt tot vandaglas b.v..
Onder deze nieuwe naam groeide het bedrijf in anderhalf jaar tijd uit tot de vandaglas groep. Door overnames beschikt de groep over bijzondere (isolatie)glasproductie-capaciteiten in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Engeland, ten behoeve van nationale én internationale projecten.

Expert in architecturaal bouwglas
vandaglas is een onafhankelijke industriële & projectmatige producent en grootleverancier van hoogwaardig isolatieglas, gebogen (isolatie)glas, XL-formaat isolatieglas, gezeefdrukt en geëmailleerd glas, gehard- en gelaagd veiligheidsglas, (LED)spiegels en gelakt glas.

Voor architecturale gevels heeft de vandaglas groep veel kennis en productiefaciliteiten in huis voor bijzondere beglazingen die bijdragen aan het iconische karakter van het gebouw.

Regionaal hebben nieuwbouw- en renovatieprojecten die bijdragen aan de duurzaam gebouwde omgeving met oog voor het binnencomfort onze aandacht. vandaglas biedt een diversiteit aan isolerende beglazingen met specifieke eigenschappen en prestaties.

Allerhande multifunctionele en esthetische beglazingen door onderlinge combinaties van glaskenmerken als thermisch isolerend, zonnewarmtewerend, geluidswerend, letselveilig, inbraakvertragend en optimale daglicht doorlating zijn mogelijk.

Onze missie
…de concurrentiepositie versterken van onze klanten die wij graag beschouwen als onze zakelijke partners voor de lange termijn. Met onze kennis van glas én de ontwikkelingen binnen de glaswereld geven wij heldere, onafhankelijke glasadviezen en bieden wij maatwerk glasoplossingen met de meest hoogwaardige state-of-the-art producten die er op de markt beschikbaar zijn.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Projecten van vandaglas b.v.

Neem contact op met vandaglas b.v.

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
YVI Application Family
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Mobilane
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
ISMT B.V.
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan