Sineth Architecture

Sineth is een bedrijf te Schiphol Oost dat sinds de oprichting in 2002 geleidelijk is gegroeid van een bouwkundig advies- en projectmanagementbureau naar een allround procespartner. Wij houden ons bezig met de gehele levenscyclus van een gebouw en bieden hulp en advies vanaf de start tot aan de oplevering en bij het beheer en onderhoud van vastgoed.

Het bedrijf is verdeeld over drie afdelingen; Architecture,  Project Management en Building Maintenance. Deze afdelingen kunnen nauw samenwerken, maar ook uitstekend onafhankelijk opereren.

Architecture 
Dit is de plek waar de architecten en tekenaars de behoefte van de klant vertalen in een concreet werkconcept waar aannemers mee uit de voeten kunnen. Dit wordt gerealiseerd door middel van haalbaarheidsstudies, ontwerpen, visualisaties en benodigde vergunningsaanvragen. Het in-house ontwerpbureau heeft inmiddels al een kleurrijk portfolio opgebouwd met onder andere scholen, woningen en kazernes. 

Project Management
Onze programmamanagers en projectleiders staan klanten bij met het definiëren en vertalen van hun wensen naar duidelijke projectplannen. Daarnaast vervullen zij ook de rol van opdrachtgever en coördineren zij zodanig diverse adviseurs en uitvoerende partijen binnen het traject om het ontwerp tot een succesvolle uitvoering te brengen.  

Building Maintenance
Hier worden voor zowel grote als kleine organisaties een meerjarenonderhoudsplan opgesteld waarbij er rekening wordt gehouden met de planning van groot onderhoud en acute storingen. Deze acute storingen wordt door een zelf ontwikkeld systeem, het online programma genaamd Bumis, in behandeling genomen, bewaakt en financieel afgerond.

Door deze drie afdelingen kan Sineth een brede bouwkundige kennis realiseren van vastgoedadvies tot bouwprojecten of huisvestingsplannen. Ook voor het volledige pakket staat Sineth graag voor u klaar.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Sineth Architecture

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansenbyods
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan