MTD landschapsarchitecten

MTD landschapsarchitecten is een ontwerpbureau voor de buitenruimte in de meest brede zin. Het bureau ontwerpt zowel voor het landelijk als het stedelijk gebied en werkt aan opdrachten op een hoog en laag schaalniveau. Steeds wordt er gezocht naar initiërende en voorwaardenscheppende plannen die zowel technisch als financieel reëel en haalbaar zijn. De projecten betreffen stedelijke opgaven als pleinen, straten en stedenbouwkundige in- en uitbreidingen en meer landschappelijke opdrachten als parken, landgoederen, tuinen, bedrijfslandschappen en infrastructurele projecten. De opdrachtgevers zijn overheden, ontwikkelaars, bedrijven, instellingen en particulieren.

MTD is een bureau met geschiedenis. Omstreeks 1954 vestigde Pieter Buys zich als zelfstandig landschapsarchitect in 's-Hertogenbosch. In de eerste jaren samenwerkend met ondermeer Hans Warnau en later met Bob van der Vliet als Buys & Van der Vliet. In 1998 is het bureau voortgezet door Frank Meijer, Han Thijssen en Ruud Dubbeld, onder de nieuwe naam MTD landschapsarchitecten. Het bureau is zich terdege bewust van haar erfgoed.

De ontwerpstijl is door de jaren heen te omschrijven als robuust, helder, Hollands en tijdloos waarbij de grote lijn bevestigd wordt middels zorgvuldig uitgewerkte details. Ontwerpen die niet alleen functioneel zijn maar ook rijk aan onverwachte gebruiksmogelijkheden. Binnen een helder raamwerk wordt er ruimte gelaten voor de gebruiker. De karakteristieke ruimtelijke kenmerken van een plek, vormen de aanleiding en basis voor een ontwerp. Hiermee krijgen de ontwerpen een sterke plaatsgebonden identiteit. MTD ontwerpt voor nu, maar zeker ook voor de toekomst.

Het bureau kent een interdisciplinaire samenstelling: stedenbouwkundig ontwerpers, landschapsarchitecten, ruimtelijk vormgevers, civiel- en cultuurtechnici werken samen in compacte teams.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met MTD landschapsarchitecten

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
VELUX Commercial
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
YVI Application Family
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Mobilane
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
ISMT B.V.
OWA Benelux BV
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan