Architectenweb Awards 2018

Architect
van het Jaar

Welke architect, of collectief van architecten, mag zich straks Architect van het Jaar 2018 noemen? Breng nu jouw stem uit op een van de vijf genomineerden. Tijdens de feestelijke prijsuitreiking op donderdagavond 8 november 2018 wordt de winnaar bekend gemaakt!
Welke architect, of collectief van architecten, heeft dit jaar de grootste bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de architectuur in Nederland? Het hoeft daarbij niet (alleen) of het gebouwde werk te gaan, maar kan ook gaan om het ondernemerschap van het bureau, om bijdragen aan het architectuurdebat, om academische of culturele prestaties, en het interesseren van een breed publiek voor architectuur. Kortom: welke architect, of collectief van architecten, heeft het architectenvak dit jaar echt vooruit geholpen?

De verkiezing van de Architect van het Jaar wordt sinds jaar en dag gesteund door Kawneer (voorheen Alcoa), dat ook de hieraan verbonden geldprijs van 5.000 euro mogelijk maakt.

De titel Architect van het Jaar ging eerder naar onder meer Koen van Velsen, Concrete, Bert Dirrix, RAAAF, UNStudio en Rudy Uytenhaak.
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan