Abonneer je nu op onze nieuwsbrieven!
Abonneren
Nee, bedankt
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
Copyright: www.schellen.be
Copyright: DELABIE
Copyright: www.schellen.be
Copyright: DELABIE
Copyright: www.schellen.be
Copyright: www.schellen.be
Copyright: DELABIE
Copyright: www.schellen.be
Copyright: DELABIE
Copyright: www.schellen.be

Kempus Turnhout

27 mei
EEN PIONIER IN DUURZAAM ONDERNEMEN EN INNOVATIE

Kempus, een architecturaal pronkstuk dat de skyline van Turnhout (België) domineert, is een vooruitstrevend gebouw dat niet alleen de aandacht trekt vanwege zijn architecturale kwaliteiten maar vooral vanwege zijn ambitieuze missie en visie op de samenwerking en onderneming van morgen.
De opening van dit nieuwbouwproject in 2023 was een belangrijke mijlpaal voor zowel het ICT-bedrijf Van Roey als voor kleine, moderne ondernemingen die veel waarde hechten aan duurzaamheid en innovatie.

Een Unieke Visie op Samenwerking
Kempus Turnhout is meer dan zomaar een kantoorgebouw; het is een dynamisch bedrijvencentrum waar medewerkers van Van Roey en andere creatieve bedrijven elkaar ontmoeten, inspireren en samenwerken. Zaakvoerder Patrick Van Roey legt uit: “Dit nieuwe gebouw biedt ons meer ruimte, maar belangrijker nog, het doel is om er een centraal kenniscentrum in de Kempen van te maken waar IT-kennis ontwikkeld en gedeeld wordt. Het is een plek waar klanten en medewerkers zich thuis voelen en waar nieuwe samenwerkingen tot stand kunnen komen.”

DUURZAAMHEID ALS KERNWAARDE

Een verfijnde productkeuze
Met een werkruimte van 5.500 m2 voor 300 werknemers, zet Kempus sterk in op duurzaamheid wat weerspiegeld wordt in zijn indrukwekkende E-peil van MIN(!) -27. Dit mooie resultaat wordt bereikt door het toepassen van geavanceerde technologieën zoals geothermie, klimaatplafonds, het opvangen en gebruiken van regenwater, en maar liefst 860 zonnepanelen. Vandaar ook de keuze voor de TEMPOMATIC 4 wastafelkraan van DELABIE in de sanitaire ruimtes. Doordat deze kraan ingesteld is op 3 l min, een antiblokkeerveiligheid heeft in stromende stand en uitsluitend werkt dankzij infrarood aanwezigheidsdetectie, bespaart hij tot 90% water en draagt zo bij tot een minimale ecologische voetafdruk. Daarnaast biedt de TEMPOMATIC 4 ook totale hygiëne dankzij het ontbreken van manueel contact en beschikt hij over een antibacteriële periodieke spoeling (~60 seconden) die elke  24h na het laatste gebruik plaatsvindt.

De zorgvuldige selectie van producten voor het Kempus-gebouw reflecteert niet alleen een inspanning voor duurzaamheid, maar ook voor harmonieus design. De focus op hedendaagse esthetiek en efficiëntie leidt tot een omgeving die zowel inspirerend als functioneel is. Om die reden werd er ook gekozen voor DELABIE-accessoires zoals onder andere de opklapbare Be-Line® greep, de HIGHFLOW handendroger en de zeepverdeler.
Inderdaad, de Be-Line® greep is niet alleen functioneel maar verbetert ook het comfort van de gebruiker. Zijn diameter van Ø 42 en zijn ergonomische platte antiroterende bovenzijde zorgen voor een optimale grip.
Daarnaast is er de HIGHFLOW handendroger die compact is en beschikt over een dubbele luchtstraal voor een snelle droogtijd van slechts 10 tot 12 seconden. Dankzij zijn antiblokkeerveiligheid stopt de handendroger bij ononderbroken gebruik langer dan 60 seconden.
De zeepverdeler is voorzien van een soepele drukknop die geschikt is voor iedereen. Het antiblokkeersysteem zorgt ervoor dat slechts één dosis zeep wordt afgegeven, zelfs wanneer de knop gedurende lange tijd ingedrukt blijft. Deze gebruiksvriendelijke accessoires vormen samen een esthetisch bevredigend geheel, waarbij het medisch stigmatiserend aspect afwezig blijft. Hierdoor bevordert de werkomgeving en wordt deze toegankelijk voor iedereen.

EEN BIJDRAGE AAN WELZIJN, GEZONDHEID EN GEMEENSCHAP

Bovendien gaat Kempus Turnhout verder dan bedrijfs- en milieudoelstellingen en zet zich ook sterk in voor gezondheid, welzijn en de lokale gemeenschap. Door te focussen op lokale aanwerving en gezonde, duurzame voeding uit lokale productie, creëert Kempus een positieve impact op zowel zijn medewerkers als de omgeving. Een deel van de winst wordt geïnvesteerd in maatschappelijke initiatieven, waarmee Kempus zijn rol als verantwoordelijke en innovatieve onderneming in de regio versterkt.

Kempus Turnhout is een voorbeeld van hoe moderne architectuur, innovatie, design, welzijn en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan met succesvol ondernemen. Door een ruimte te creëren waar bedrijven en individuen elkaar kunnen inspireren en samenwerken aan een  betere toekomst, zet Kempus een nieuwe standaard voor bedrijvencentra.

Geïnstalleerde DELABIE producten
TEMPOMATIC 4 elektronische wastafelkraan - Ref. 440100
TEMPOMATIC MIX 4 elektronische mengkraan - Ref. 490100
Zeepverdeler - Ref. 510581
HIGHFLOW handendroger - Ref. 510622W
Opklapbare Be-Line® greep met vloersteun - Ref. 511963W
Be-Line®kledinghaak - Ref. 511943W
Be-Line®toiletrolhouder - Ref. 511966W
Be-Line®toiletborstelhouder - Ref. 4051MW
Toiletrolhouder voor opklapbare Be-Line® greep - Ref. 511965W

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Locatie

Neem contact op met DELABIE

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan