Abonneer je nu op onze nieuwsbrieven!
Abonneren
Nee, bedankt
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project

Amphia met prefab module met TECE spoeltechniek

20 november 2019
Het Amphia ziekenhuis in Breda wenste een duurzaam, toekomstbestendig en modern gebouw, met een kwalitatieve en esthetische uitstraling. Bij die visie passen hoogwaardige installatiematerialen. Dhr. John Holterman, prefab coördinator bij Triple P, het prefab production centre van Unica: “wij hebben jaren geleden samen met TECE een uniek concept ontwikkeld. Een prefab wandmodule met geïntegreerd spoelsysteem. De Triple P Unicare wandmodule is een totaaloplossing waarin de bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden geïntegreerd zijn. Het systeem is in BIM Revit beschikbaar en is een doordachte oplossing voor logistiek, remontabel en duurzaam bouwen. Voor het Amphia ziekenhuis hebben wij 165 inbouwframes geleverd (2 x toilet en 2x douche), 180 miva wc-inbouwframes, 190 standaard wc-inbouwframes en 50 wastafel inbouwframes. Deze zijn vervolgens door Unica Rotterdam geïnstalleerd.”

Unica Triple P
Unica Triple P ontwerpt, produceert en levert modulaire geïntegreerde prefab oplossingen voor installatietechnische en logistieke vraagstukken in de utilitaire bouwwerken, voor zowel opdrachtgevers en installateurs.

Wat maakt TECE bijzonder
Het wc-inbouwframe van TECE is een beproefde techniek. Het montageframe is stabiel en zelfdragend. De bevestiging kan op alle manieren geschieden. Bijvoorbeeld aan een voorwand met behulp van hoekverbindingen. Hiervoor zijn aan de zijkanten van het frame meerdere sleuven aangebracht. Voor montage aan metalen of houten staanders zijn boorgaten geïntegreerd. Voor de montage van het keramiek is het frame voorzien van een extra stabiele traverse met vier schroefgaten. Aan de onderzijde is het frame voorzien van instelbare voetsteunen. Zonder veel inspanning kunnen deze worden uitgeschoven tot de gewenste inbouwhoogte. De voetrem verhindert dat het frame terugzakt. De voetsteunen zijn geschikt voor montage op de vloer en bevestiging op een TECEprofil buis.

50% waterbesparing
Het spoelreservoir van TECE is compleet gemonteerd en verzegeld zodat er geen bouwvuil in komt, een praktisch voordeel bij prefab. De inhoud van 10 liter biedt de mogelijkheid het resterende spoelvolume van 4 liter direct te gebruiken voor een tweede spoeling. Afhankelijk van het type bedieningsplaat kan de enkel- of duospoeltechniek worden toegepast. Bij het Amphia zijn de bedieningsplaten TECEambia toegepast, die geschikt zijn voor de waterbesparende duospoeltechniek. Met de kleine toets wordt altijd 3 liter gespoeld. Met de grote toets wordt het grote spoelvolume gerealiseerd. Dit volume kan naar wens worden ingesteld op 4,5/6/7,5 of 9 liter. Des te kleiner het spoelvolume des te groter de waterbesparing. Door te kiezen voor een spoelvolume van 4,5 liter wordt 50% water bespaard. Omdat dit bijdraagt aan duurzaamheid heeft TECE destijds de DESIGN PLUS award gewonnen.

Alle bedieningsplaten passen
Welke serie bedieningsplaten u ook van TECE kiest, deze passen altijd op elk inbouwframe. Dus geen gedoe tijdens het installeren. De meeste bedieningsplaten kunnen bovendien vlak in een wand worden ingebouwd met behulp van een handig inbouwraam. Met de online configurator kunt u in een oogopslag zien welke bedieningsplaat het beste past.
https://www.youtube.com/watch?v=GqZXiJTk8ec

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met TECE Nederland BV

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan