TECE vloerverwarming, ook voor logistiek en hangar

24 april 2019
TECE is naast woningbouw ook gespecialiseerd in het leveren en monteren van vloerverwarming voor bijvoorbeeld kantoorpanden, logistieke centra en hangars. Onlangs is een forse klus geklaard, namelijk het nieuwe hoofdkantoor van EliteJet te Mönchengladbach, met twee aangrenzende vliegtuighangars. EliteJet is gespecialiseerd in het onderhoud van vliegtuigen en adviseert potentiële opdrachtgevers bij de aanschaf ervan. In de zomer van 2019 verhuist het bedrijf naar haar nieuwe onderkomen.

Giesen Installatiebedrijf B.V. uit Nieuw Bergen is installateur van dit project. Theo Giesen: “Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij de vloerverwarming van dit omvangrijke project wederom bij TECE uitbesteed. De werkzaamheden van TECE bestaan uit advies tijdens het ontwerpstadium, al het tekenwerk, de werkvoorbereiding, de levering van materialen, de volledige montage – in dit geval door Azer Vloerverwarming - en de inbedrijfstelling. Tijdens alle fasen van dit project was de samenwerking vlot en plezierig. TECE ontzorgt en biedt daarbij een goede prijs/kwaliteitsverhouding.”

In zowel de twee hangars als het aangrenzende kantoorpand (begane grond en verdieping) is vloerverwarming gelegd. In de kantoren gaat het om 700 m2 met een hart op hart afstand van 15 cm. In de hangars in totaal 2.310 m2 met een hart op hart afstand van 30 cm. De toegepaste vloerverwarmingsleidingen zijn robuuste vijflaagse buizen. Voor de twee hangars 20 x 2,25 mm, voor het kantoor 16 x 2,0 mm. Bij deze buizen bevindt de diffusiedichte laag zich in het midden, tussen de binnenste en buitenste laag. Dit heeft als voordeel dat de diffusiedichte laag niet wordt aangetast wanneer de buitenste laag beschadigd raakt. Dankzij deze vijflagen technologie is de buis dan ook bijzonder geschikt voor ruwe installatieomstandigheden.

In de hangars zijn drie kunststof industrieverdelers geïnstalleerd met in totaal 46 groepen, in het kantoor zes kunststof verdelers met in totaal 55 groepen. De kunststof verdelers in het kantoor zijn uitgerust met zonemotoren. Hiermee kan de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk geregeld worden aan de hand van thermostaten. Ook de twee hangars worden geregeld door middel van twee thermostaten. De thermostaten zijn gekoppeld aan een algemeen regelsysteem, dat eveneens de warmtepompen aanstuurt.

www.giesen-installatie.nl
www.tece.nl
www.azer-allround.nl

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met TECE Nederland BV

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan