Hotel Roermond met duurzame TECE spoeltechniek

21 maart 2018
Ter vervanging van het oude hotel is begin 2018 een nieuw prachtig hotelpand geopend met de naam Hotel Roermond. Het hotel biedt plaats aan een fraaie brasserie, verschillende vergaderzalen en 58 kamers. In dit moderne hotel zijn voor het spoelen van de wc’s en urinoirs de betrouwbare spoeltechnieken van TECE toegepast. Met de mooie bedieningsplaten, die een uitstekende voel- en zichtbare kwaliteit hebben en passen bij de luxe beleving van dit hotel.

Waterbesparende spoeltechniek
Bij het ontwerp van het nieuwe hotel is gekeken naar de architectuur van de andere panden aan het Stationsplein. Het nieuwe hotel heeft dezelfde statige klassieke stijl. Bijzonder zijn de Franse balkons, zodat gasten optimaal van het uitzicht kunnen genieten. De 58 kamers, waarvan 8 suites,  zijn modern en sfeervol ingericht en bieden alle comfort en luxe die u van een modern hotel kunt verwachten. Ook de badkamers voldoen aan de huidige trends. Deze zijn voorzien van een ruime en drempelvrije inloopdouche en een toilet met de waterbesparende duospoeltechniek.

Sanitair met allure
Het sanitair is geleverd door RBH Roermond. “RBH is de complete partner voor het sanitair”, zegt Conrad Wingen, adviseur van RBH Roermond. “Wij leveren een groot aanbod van bouwmaterialen voor professionals en voor particulieren. Van grondstoffen, zoals cement, zand, stenen en dakbedekking, tot stucmateriaal, gereedschap en werkkleding. Ook voor tegels, laminaat, pvc, droomkeukens, inloop- en schuifkasten en stijlvolle badkamers kunt u bij ons terecht. Wij laten u in onze showroom graag onze mooi ontworpen keukens, badkamers en het sanitair van kwaliteitsmerken zien. Daar ervaart u allure en klasse.  

TECE ideale partner voor projecten
Conrad Wingen: “voor projecten passen wij meestal de spoeltechniek van TECE toe. De techniek is door en door betrouwbaar en op het inbouwreservoir passen alle series bedieningsplaten, wel zo praktisch. Bovendien biedt TECE een mooi en fors assortiment bedieningsplaten, voor zowel wc’s als urinoirs. Voor elk budget is er voldoende keus, zowel qua design als functionaliteit. Qua design biedt TECE de luxe series TECEfilo, TECElux, TECElux mini en TECEsquare. Maar ook de low budget series hebben een stijlvolle uitstraling. Wat de functies betreft kunt u kiezen uit de enkele of waterbesparende duospoeltechniek of hygiënisch aanraakvrij spoelen, met IR of elektronisch zoals bij de TECElux (mini). Wat u ook kiest, onze opdrachtgevers genieten van een mooi design en profiteren van de hoge kwaliteit van TECE.”

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met TECE Nederland BV

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan