Abonneer je nu op onze nieuwsbrieven!
Abonneren
Nee, bedankt
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project

Ruys Vloeren helpt Sleegers bij renovatie

17 april 2015
Walter Sleegers van gelijknamig bedrijf zit al meer dan 25 jaar in het vak. In 2008 is de naam veranderd van Beelen Vlees naar Sleegers Quality Meat Products. Het bedrijf richt zich primair op het ontwikkelen c.q. produceren van vleeswaren gecombineerd met dierenwelzijnsprogramma’s. Tevens onderscheidt Sleegers zich in het verkopen van complete vleeswarenconcepten.

In het verleden is er door beperkt budget voor kunststofvloeren gekozen, maar al snel bleek dat deze door de belastingen van het productieproces en het logistieke verkeer snel beschadigde en regelmatig gerepareerd en zelf vervangen moest worden. “Mijn ervaring was dat het na 10 jaar volledig vernieuwd dient te worden, eigenlijk al ruim eerder omdat er heel veel stootbeschadigingen aanwezig waren”, aldus de heer Sleegers.

Het was tijd voor een grondige en afdoende renovatie; de vloeren en stootbanden moesten compleet gerenoveerd worden, klaargemaakt voor de volgende 10 à 20 jaar.

De mensen van Ruys Vloeren maakten een inventarisatie, beoordeelde de hoogtes en ondergrond en kwamen met een voorstel, rekening houdend met de wens dat in grote lijnen de productie door moest kunnen draaien.

Hoewel Ruys Vloeren natuurlijk lang geen onbekende was, ging Sleegers een kijkje nemen bij van Loon Vlees om een goede indruk te krijgen van de vloeren en stootbanden na vele jaren van intensieve belasting. Van Loon had goede ervaring met Ruys.

In samenspraak met onze productie werd met Ruys een schema voor de renovatie opgesteld. Dit zodat de verschillende afdelingen tijdelijk verplaatst konden worden voor de renovatie. In 3 verschillende fases kon zo alle productieafdelingen voorzien worden van nieuwe vloeren stootbanden. In het eerste kwartaal van dit jaar hebben we alles kunnen realiseren.

De RVS stootbanden bleken een ideale oplossing om eerdere beschadigde wandbescherming en beschadigde wanden gelijk sanitair weg te werken en zorg te dragen voor een “idiot proof” wandbescherming. Met maatoplossingen voor moeilijke plekken en achter schuifdeuren. Volledig gevuld met gewapend beton kunnen deze stootbanden daadwerkelijk tegen een stootje.

Voor de vloeren werd gekozen voor de unieke Margia Crete vloer. Deze PU-Cement overlaging is nagenoeg vochtongevoelig en kon over de bestaande vloer worden aangebracht. De aangebrachte dikte was afhankelijk van de verwachtte temperatuur. In veel ruimtes voldeed het 4 mm systeem, in sommige werd voor extra temperatuursbestendigheid voor 6mm dikte gekozen. Het Ruys graniet in deze vloer is extreem hard en draagt zorg voor een optimale antislip en zeer goede slijtvastheid. Er werd voor een grijs-witte uitvoering gekozen.

Ruys Vloeren.

Walter Sleegers coördineerde de werkzaamheden zelf en communiceerde met de aangestelde projectleider van Ruys Vloeren zodat alles vlot verliep en volgens afspraak. “Ruys Vloeren is een professionele organisatie die meedenkend en meewerkend is, en net zoals wij resultaat gericht werken” aldus de heer Sleegers.

De ruimtes werden ontruimt en gelijk aansluitend ging Ruys aan de gang. Doordat de Margia Crete relatief vochtongevoelig is en na 24 uur weer belast kon worden, konden snelle doorlooptijden gerealiseerd worden. “De samenwerking en communicatie was super, met een perfecte organisatie van het werk” stelt Sleegers. Hierdoor kon het gehele pand in 3 aparte fases gedaan worden terwijl de productie grotendeels door draaide. Uiteraard vergde dit van alle partijen de nodige inspanning, maar na dit eerste kwartaal waarin alles gerealiseerd werd is Sleegers Quality Meat weer op en top en klaar voor de komende decennia. "Het is werkelijk een mooi vleesverwerkend bedrijf geworden” verteld de heer Sleegers.

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Ruys Vloeren

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project

Gerelateerde producten

KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan