200 DOTT armaturen voor CityCampus TalentSquare Tilburg

2 september 2014
TalentSquare groot succesCityCampus TalentSquare is een project in het hartje van Tilburg van woningcorporatie TBV Wonen. TalentSquare biedt woonruimte aan 705 (internationale) studenten, afgestudeerden, starters en kenniswerkers in 455 studio’s en 250 kamers. Het trappenhuis en de entreehal zijn voorzien van DOTT armaturen van Lightronics.

Martijn in het Groen is als projectvoorbereider verantwoordelijk voor de keuze van de verlichting. “De CityCampus is een schot in de roos gebleken, want in korte tijd is alles volgeboekt. De vraag is zelfs groter dan het aanbod, want niet alleen zijn alle studio’s en appartementen al verhuurd, op de wachtlijst voor TalentSquare staan inmiddels al meer dan 30 personen. Het complex bestaat uit twee grote woontorens van respectievelijk tien en dertien verdiepingen met voorzieningen zoals een wasserette, internetwinkel, Soulfoodmarket, kantoor- en congresfunctie en in het midden een centraal gelegen plein als ontmoetingsplek voor alle bewoners.”

TalentSquare ligt aan de Hart van Brabantlaan op slechts een paar minuten loopafstand van het centraal station, in de directe nabijheid van het gezellige uitgaanscentrum van Tilburg. Martijn in het Groen: “De CityCampus is door de ligging een unieke plek om te wonen, werken of studeren. De DOTT armaturen van Lightronics passen naadloos in dat plaatje. TBV Wonen kijkt bij alles vrij nadrukkelijk naar duurzaamheid en kostenefficiency. Wij zijn reeds lang vaste klant bij Lightronics, alle armaturen die we voor onze wooneenheden gebruiken, komen uit Waalwijk.”

Sierlijke uitstraling
De eerste kennismaking met de DOTT dateert voor Martijn in het Groen uit een Get Inspired sessie van anderhalf jaar geleden, waar Lightronics het prototype van de DOTT armatuur presenteerde. “Ik was direct gecharmeerd, de armatuur zag er netjes uit met een fraai design en nu ze eenmaal zijn geïnstalleerd, zijn we niet teleurgesteld. Net als in veel andere steden hebben we eind augustus in Tilburg de introductieperiode van de universiteit achter de rug, dus op de CityCampus was het ‘volle bak’. We hebben in totaal 200 DOTT armaturen geplaatst op de TalentSquare, ze bieden goed licht en hebben door het gekozen design een sierlijke uitstraling.”

Lange levensduur
De jarenlange samenwerking tussen TBV Wonen en Lightronics speelt natuurlijk wel een rol bij de aanschaf van nieuwe armaturen, maar daarnaast is uiteraard ook nauwgezet naar het kostenplaatje gekeken. Martijn in het Groen: “De belangrijkste aandachtspunten zijn in dat opzicht vooral de levensduur en het energieverbruik van de DOTT geweest. Een enorm groot verschil zit hem alleen al in het feit dat deze armatuur is gemaakt van aluminium in vergelijking met het kunststof van de oude armaturen. Dat betekent gewoon minder onderhoud over een groot aantal jaren en daardoor ook minder kosten. Het een heeft onlosmakelijk met het ander te maken.”

http://www.lightronics.nl

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Lightronics BV

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2023 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan