Copyright: Mobilane
Copyright: Mobilane
Copyright: Mobilane
Copyright: Mobilane
Copyright: Mobilane
Copyright: Mobilane

Levende groene roomdividers kleden kantoor

23 maart
Aan de Piet Heinkade in Amsterdam hebben de medewerkers van Success Factory niet alleen een wijds uitzicht over het IJ, ze zijn nu ook omringd door verticaal levend groen. Met de modulaire groene LiveDivider PLUS kan het bedrijf haar medewerkers een gezonde werkomgeving bieden, zonder te veel kostbare ruimte in te leveren.

Meer privacy zonder inleveren van ruimte met levende groene LiveDivider PLUS
Success Factory is een netwerk marketing platform dat mensen een alternatief biedt voor een 9 tot 5 baan. Vanwege hun enorme groei had het bedrijf behoefte aan meer privacy in de kantoorruimte. Tegelijkertijd wilden ze meer groen creëren in de kantoortuin, zonder hiervoor te veel oppervlaktemeters voor te moeten opgeven. In korte tijd is het bedrijf gegroeid naar meer dan 100 medewerkers en die willen ze de best mogelijke werkruimte bieden. Success Factory heeft Botanico benaderd om hen hierbij te helpen. Botanico is een familiebedrijf dat binnengroen plaatst, onderhoudt en revitaliseert. Vanuit hun expertise adviseren zij de levende groene LiveDivider PLUS van Mobilane.

Vakkundig advies van officiële Mobilane partner Botanico
Botanico staat voor kwaliteit en vakmanschap en mede hierom is het bedrijf al geruime tijd officiële partner van Mobilane. Nicolette van der Nagel, Accountmanager bij Botanico vertelt: “We kregen de vraag of er een mogelijkheid was om ruimten af te schermen en tegelijkertijd verticaal te vergroenen. De LiveDividers van Mobilane zijn smal en er is geen doorkijk, waardoor je echt aparte ruimten kunt creëren. Dat is ideaal voor dit soort vraagstukken. Success Factory werd aangetrokken tot de LiveDivider PLUS door het feit dat het een stabiel indoor ontwerp is, dat er stijlvol, compact en strak uitziet. Ook dat er geen stroom voor nodig is, bleek voor het bedrijf een voordeel. Zo is er veel meer flexibiliteit en minder energieverbruik. Het bedrijf had er in eerste instantie 4 besteld, om te kijken hoe het beviel maar inmiddels verfraaien 22 LiveDividers het kantoorpand.”

Levende groene LiveDivider PLUS

Uniek design en oplossingsgerichtDe LiveDivider PLUS is een modulaire groene roomdivider, die gebruikt wordt om ruimten op te delen en meer sub-ruimten of privacy te creëren. Het product is in 2022 genomineerd op de Dutch Design week, vanwege het unieke watergeefsysteem, het strakke design en de tegelijkertijd oplossingsgerichte functie. Er kunnen naar wens modules van stevig metaal op elkaar worden gestapeld. Door de verwisselbare plantcassettes aan beide zijden creëert men zelf de hoogte en look die wenselijk is. De beplanting kan eenvoudig per seizoen of gelegenheid worden aangepast. Hiermee ontstaat meer vrijheid om een ruimte flexibel in te delen en levend groen midden in de werkomgeving te brengen.

Voordelen van planten op kantoor
Het is al langer bekend dat planten zorgen voor een betere luchtkwaliteit. Volgens een onderzoek aan de universiteit van Wageningen kan dit zelfs 5% schelen met ruimten zonder levend groen. Er zijn echter nog meer voordelen van planten op kantoor, voor zowel werknemer als werkgever. Zo ervaren medewerkers een hogere tevredenheid over hun werkplek en hun eigen functioneren met beplanting in de werkomgeving. Omdat planten sfeervol ogen en we een natuurlijke hang naar natuur hebben, zijn medewerkers meer ontspannen tussen planten. Zo kan de productiviteit en creativiteit wel met 15% omhoog gaan. Dat heeft weer als gevolg dat teamleden zich minder snel ziek melden (een daling van 36% naar 16%), volgens datzelfde onderzoek van WUR. Dit komt neer op ongeveer 1,6 ziektedag per medewerker per jaar. 

Toegepaste producten

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Mobilane

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Cembrit B.V.
Forster
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
YVI Application Family
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2023 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan