Copyright: Fellowes
Copyright: Fellowes
Copyright: Fellowes
Copyright: Fellowes
Copyright: Fellowes
Copyright: Fellowes
Copyright: Fellowes
Copyright: Fellowes
Copyright: Fellowes
Copyright: Fellowes
Copyright: Fellowes
Copyright: Fellowes

Schone lucht voor HubSpot in Berlijn

27 januari
De wereldwijde coronapandemie was voor veel bedrijven aanleiding om hun kantoren en processen te heroverwegen en aan te passen. Om ervoor te zorgen dat de terugkeer naar het kantoor met collega's voor alle betrokkenen veilig is, grijpen werkgevers steeds vaker naar luchtfilters en luchtreinigers. Zo ook het jonge Amerikaanse bedrijf HubSpot, dat onder meer in zijn Duitse vestiging in Berlijn een oplossing van Fellowes gebruikt.

37 luchtreinigers op 5 verdiepingen - voor schone lucht in alle ruimtes
"Onze medewerkers waren onder de indruk en dankbaar dat het bedrijf veel geld steekt in hun gezondheid en veiligheid", zegt Sebastian Pannen, Senior Facility Coordinator bij HubSpot in Berlijn en verantwoordelijk voor de aanschaf van de luchtreinigers. "In totaal hebben we nu 16 AeraMax 4's, één AeraMax 3 en 20 AeraMax 2's in gebruik op vijf verdiepingen, voornamelijk in de hoeken van de kantoortuinen en de vergaderzalen."

De vergaderzalen vormden een bijzondere uitdaging voor Sebastian Pannen en Bernd Opitz, Key Account Manager bij Fellowes: "Er is geen airconditioning in het gebouw, de ruimtes worden gekoeld door een plafondkoelsysteem. Dit is weliswaar zeer aangenaam en energievriendelijk, maar het betekent ook dat de kamers beperkte ventilatiemogelijkheden hebben - een nadeel in de huidige situatie", aldus Bernd Opitz. Het was ook belangrijk om de vergaderruimtes die zich in de hoeken van de kantoorverdiepingen bevinden aan te sluiten op de luchtcirculatie en de effectieve ventilatie die de luchtreinigers bieden.

Waardevolle investering
"De units reinigen de lucht niet alleen van virussen, maar ook van fijnstof en vervuiling van printercartridges. Dit wordt door onze medewerkers zeer gewaardeerd en maakt de aanschaf tot een investering die de moeite waard is - ook in de komende jaren", aldus Pannen.
Sebastian Pannen maakte kennis met Fellowes en haar oplossingen door een tip van zijn Amerikaanse collega's. "Zij hadden al Fellowes luchtreinigers geïnstalleerd in het hoofdkantoor in Cambridge, Massachusetts, en waren er zeer tevreden over", zegt hij.

Deskundige rapporten bevestigen meer dan 99 procent effectiviteit
Dat hij de juiste beslissing heeft genomen, wordt ook bevestigd door verschillende onafhankelijke testrapporten die de effectiviteit van de Fellowes apparatuur bevestigen. Dankzij de flexibele wandmontage kunnen de luchtfilterunits eenvoudig en flexibel op de ideale hoogte worden geplaatst. En in tests uitgevoerd door de Universiteit van Genua in Italië onder leiding van Dr. Alberto Izotti behaalden de AeraMax Pro uchtreinigers ook zeer goede resultaten: ze verwijderden aantoonbaar 99,9999 procent van de aerosolconcentratie van SARS-CoV-2 in één enkele luchtpassage. Meer kantoren van HubSpot krijgen luchtreinigers van Fellowes"Ik beoordeel de kwaliteit van de AeraMax Pro luchtreinigers als zeer goed," zegt Sebastian Pannen. "Vooral in de zomer is gebleken dat de luchtreinigers een zeer goede aanvulling zijn voor onze thermoactieve plafonds. De interieurs blijven koel en worden tegelijkertijd gereinigd - het gaf ons gewoon een goed en veilig gevoel!" Nu al is de Berlijnse vestiging van het bedrijf de op twee na grootste ter wereld. En HubSpot blijft groeien.

Fellowes AeraMax Pro Line up:
- AeraMax PRO 2 voor ruimtes van 15-25m²
- AeraMax PRO 3 voor ruimtes van 30-55m²
- AeraMax PRO 4 voor ruimtes tot 110m²
Optioneel zijn de modellen verkrijgbaar met PureView technologie, een display dat onder andere de actuele luchtkwaliteit weergeeft.

Meer informatie en testimonials over Fellowes luchtreinigers zijn beschikbaar op fellowes.com

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Fellowes

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
YVI Application Family
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2023 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan