Copyright: De Boulder
Copyright: De Boulder
Copyright: De Boulder
Copyright: De Boulder

Medite Premier draagt bij aan constante kwaliteit

28 juni 2022
Leer-werkbedrijf De Bolder is een belangrijke schakel in de Texelse samenleving. Vanuit hun maatschappelijke positie creëren zij werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarbij dragen zij kennis over zodat het voor de medewerkers ook mogelijk wordt om door te groeien naar een andere functie of werkgever. Naast leer-werkbedrijf is De Bolder ook actief als productiebedrijf, met onder meer een eigen hout- en vloerplaatafdeling.

Wekelijks verlaten drie grote trailers het terrein van De Bolder. Ieder tot de nok toe gevuld met vloerplaten. Deze platen vormen de egale basis voor ondervloersystemen. De afnemers zijn Nederlandse vloerspecialisten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De vloerplaten van De Bolder sluiten daar perfect bij aan. Jaarlijks maken zij maar liefst 580.000 m2 ondervloer; goed voor het bekleden van ruim 116 voetbalvelden.

Drie decennia

Al meer dan 30 jaar bestaat de driehoek van MEDITE SMARTPLY als leverancier, Trima plaatmateralen als groothandel voor plaatmateriaal en De Bolder als eindgebruiker van de materialen. De Bolder maakt gebruik van de MDF-platen van MEDITE om hun ondervloersystemen te produceren. Dat is geen vreemd gegeven voor Jacco Mokveld, directeur van De Bolder. “Uit eigen ervaring weten wij dat MEDITE erin slaagt om een continue en hoge kwaliteit te leveren”, licht hij toe. “Op het eerste oog lijken de platen wellicht een simpel product. Maar kwalitatief, hoogwaardig MDF kan goed gesneden worden en bevat bijvoorbeeld geen luchtbellen. Er zit namelijk een hoop werk in om een hoge standaard te garanderen.”

Ron de Moel, salesmanager bij Trima zegt: "Tijdens onze samenwerking zijn we er altijd op gericht om onze banden nauw en hecht te houden, en de MEDITE-kwaliteit is altijd een beslissende factor geweest in ons partnership."

Die constante factor is van essentieel belang bij De Bolder. De ondervloersystemen die zij produceren voor hun klanten, moeten namelijk diezelfde continuïteit en kwaliteit kennen. Qua egaal oppervlak, maar zeker ook qua bewerking en betrouwbaarheid. Mokveld: “Als een vloer eenmaal ligt, moet die jaren blijven liggen. Dan wil je wel blindelings kunnen vertrouwen op de MDF-platen die je gebruikt. En dat vertrouwen vinden wij terug in MEDITE.”

Weloverwogen

Eén van de manieren waarop MEDITE de kwaliteit waarborgt en garandeert, is door het productieproces geheel in eigen hand te nemen. Dit sluit goed aan bij de filosofie van het leer-werkbedrijf op Texel. “We houden zelf ook totale controle over de volledige productie van de ondervloersystemen. Daardoor weten we precies wat we verkopen aan onze klanten en wat zij van ons vakmanschap mogen verwachten”, vertelt Mokveld. De Bolder koopt hun materialen in via plaatmateriaalspecialist Trima. Een erg fijne samenwerking, zo onderstreept de directeur.

Overigens is de samenwerking van 30 jaar niet stilzwijgend verlengd, zonder er ooit naar om te kijken. Integendeel zelfs. “Eens in de zoveel tijd voeren we een marktonderzoek uit naar nieuwe plaatmaterialen”, licht Mokveld toe. “MEDITE komt telkens weer als beste uit de test naar voren, zowel op het gebied van kwaliteit als op prijs.” Een verrassend gegeven, zo vindt hij. “MDF gaat door vele handen, van vervoer tot overslag. Dat wij als eindgebruiker nog steeds zo tevreden zijn, laat zien waarom wij met MEDITE blijven werken.”

https://mdfosb.com/nl/products/medite-mdf


Toegepaste producten

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Download BIM modellen

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met MEDITE SMARTPLY

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
Zoontjens
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
YVI Application Family
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Mobilane
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
ISMT B.V.
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan