Copyright: Triflex bv
Copyright: Triflex bv

Galerijen complex weer naadloos en antislip

22 juni
De galerijen van een appartementencomplex in Almelo waren voorzien van een zeer verouderde ophoging en hoognodig aan vervanging toe. Het complex werd bewoond door veelal oudere en mindervalide bewoners. De wens van de opdrachtgever was dan ook om de galerijen te voorzien van een goed beschermde en veilig beloopbare ophoging. Daarnaast was een goede afwatering en esthetische verfraaiing, ten opzichte van het oude systeem, een belangrijke vereiste.

Aan applicateur Tissink Specialistische Afdichtingen de opdracht om de renovatie te realiseren met de duurzame producten van Triflex.  De keuze is gemaakt om de galerij te voorzien van een Triflex ophoog- en isolatiesysteem. Het membraan is gegarandeerd waterdicht, lichtgewicht en volledig naadloos. Door middel van isolatiepanelen in verschillende diktes zijn hoogteverschillen eenvoudig te overbruggen. Daarnaast zijn eventuele schades aan de afwerking altijd zichtbaar en goed bereikbaar. Door het toepassen van afschotisolatie en een verdampingsgoot wordt het regenwater dat op de vloer komt netjes afgevoerd.  Bovendien beschermt het systeem de onderliggende constructie. Triflex ophoog- en isolatiesysteem is waterdicht, licht- en naadloos. Bovendien beschermt het systeem de onderliggende constructie. Naast bovengenoemd membraan is er ook voor gekozen om een gewapend en hoogwaardig systeem toe te passen, dat de levensduur verlengt en de vloer beschermt tegen beschadiging van weersinvloeden. Schijnvoegen en constructieve dilataties worden naadloos in het geheel geïntegreerd.

Doordat de Triflex systemen vloeibaar worden aangebracht, kunnen details zoals opstanden, goten, voetplaten van heksteunen en hemelwaterafvoeren naadloos en duurzaam worden afgedicht. Vocht, maar ook dioxide en chemicaliën krijgen geen kans om door te dringen. Het project is succesvol en naar tevredenheid afgerond. Zo wel de opdrachtgever, de hoofdaannemer én bewoners van het complex zijn zeer tevreden met het verloop van het project en het eindresultaat.  

Benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u een andere vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)38 460 20 50 of mail naar info@triflex.nl. We helpen u graag verder.


Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Triflex bv

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen by ODS
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
VELUX Commercial
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan