Duurzame erfafscheiding in Tiel

18 februari
Direct privacy met een duurzame erfafscheiding bij nieuwbouwwijk in Tiel
  • Mobilane Kant & Klaar Haag
 Locatie: TielHet nieuwbouw project Kop van Waal in Tiel, ontworpen door architectenbureau Mulleners + Mulleners, gebruikt meer dan 200 Mobilane Kant & klaar Hagen als duurzame erfafscheiding. De soort die gebruikt is voor dit project is de Hedera Helix ‘Woerner’ met een hoogte van 1,80 meter. De hagen zijn geïnstalleerd door de Bunnik Groep. Op het Vijverterrein in Tiel ontwikkelt BAM Wonen samen met Synchroon in opdracht van ‘De Groene Weerd’ 107 koopwoningen in twee fases. Fase 1 is momenteel klaar en fase 2 wordt momenteel gebouwd.

 

Groen ontwerp door Architectenbureau Mulleners + Mulleners

Architectenbureau Mulleners + Mulleners zijn in het hele land werkzaam op het gebied van architectuur, stedenbouw en landschap en maken altijd een ontwerp waarbij gezocht wordt naar een harmonieuze architectuur met respect voor de omgeving. Het ontwerp van Mulleners + Mulleners bij het nieuwbouwproject in Tiel kenmerkt zich door lichte bakstenen, houtaccenten zoals schuttingen en dakoverstekken. Zo wordt de gehele wijk geïntegreerd in het landschappelijke karakter van de Echteldsedijk en natuurgebied Vijverberg. Centraal in Kop van Waal ligt een groen park met een kreek die het regenwater afvoert naar de omringende wadi’s.

De natuur is de drager van het gehele plan en is bij Mulleners + Mulleners altijd een belangrijke invalshoek in het ontwerp. De Mobilane Kant & Klaar Haag past goed in het ontwerp en wordt al jaren door Mulleners + Mulleners gebruikt als erfafscheiding. Ir. Wim Stroobach is architect bij Mulleners + Mulleners en heeft de nieuwe wijk in Tiel ontworpen:

”Het geeft mij als architect gewoon rust”

”Het ontwerp is een samenwerking van verschillende disciplines en de woningen zijn rond een groene ader ontworpen. De Mobilane Kant & Klaar Haag past daar goed in als duurzame erfafscheiding doordat je direct een groen resultaat hebt en daarmee de bewoners kan overtuigen. Als je niet direct laat zien hoe fraai een erfscheiding is en dat het direct privacy biedt, dan gaan bewoners zelf naar de bouwmarkt omdat ze niet willen wachten tot planten volgroeid zijn. Sinds wij de Mobilane Kant & Klaar Haag gebruiken hebben wij het vertrouwen dat het beeld dat wij voor ogen hebben bij oplevering direct gerealiseerd wordt. De direct volgroeide hagen zijn praktisch, gegarandeerd mooi en het geeft mij als architect gewoon rust omdat ik weet dat dit het resultaat is dat ik voor ogen heb’’

Plaatsing Kant & Klaar Hagen door de Bunnik Groep

”In Nieuwbouw of andere situaties plaatsen we vaak jonge beplanting en dit duurt lang voordat het volgroeid is. Je ziet bij het plaatsen van een Mobilane Kant & Klaar Haag direct een volgroeide haag en beeld van het eindresultaat. De Mobilane Kant & Klaar Haag zorgt voor een luxe uitstraling en mensen hebben meteen privacy. Het installeren van de natuurlijke prefab panelen is eenvoudig en werkt motiverend voor onze hoveniers, kortom een mooi product! ’’ Aldus Erik Bisschop uitvoerder van de Bunnik Groep.

Verschillende soorten hagen en hoogtes

De Kant & Klaar Haag van Mobilane is verkrijgbaar met verschillende soorten beplanting en in verschillende hoogtes. Bezoek de PlantGuide voor een overzicht van alle soorten. De hoogtes van de hagen voldoen aan de wettelijke maximale hoogte voor erfafscheidingen. Een schutting, muur of hek naast en achter een huis mag maximaal 2 meter hoog zijn. Vóór het huis is de maximale hoogte 1 meter. Uiteraard zijn er ook hagen verkrijgbaar die hoger zijn.

De volgroeide haag is gekweekt in een biologisch afbreekbare bak van kokosplano en wordt duurzaam gekweekt. De Mobilane Kant & Klaar Haag staat bekend om haar kwaliteit, neemt weinig ruimte in beslag en is compleet dichtgegroeid. Ideaal als natuurlijke erfafscheiding of als vervanging van een houten schutting.

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Mobilane

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansenbyods
Aliplast Aluminium Systems
Mosa.
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
Cosentino The Netherlands B.V.
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco International KG
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK® Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan