Clubhuis & activity based werken

27 juli
Accruent, is met 150 kantoren wereldwijd aanbieder van technologische oplossingen voor bedrijven met als doel menselijke en fysieke resources te optimaliseren. Accruent optimaliseert alle stadia van vastgoedmanagement, facilities en asset management. Een nieuw Europees hoofdkantoor is opgeleverd.

Aan Crielaers & Company is gevraagd om het Europese hoofdkantoor in Hoofddorp te realiseren. 

Om de organisatie te begrijpen en het merk goed te leren kennen zijn er workshops gehouden met diverse medewerkers. Ook is het programma van eisen in overleg opgesteld. De workshops waren een goede basis waarop het ontwerpproces gestart kon worden. 

Er is gekozen om op subtiele wijze te benadrukken dat het om het Europese hoofdkantoor van Accruent gaat. Er is een vertaling gemaakt van de logo kleuren en de waarden waar Accruent voor staat zoals bijvoorbeeld kwaliteit, innovatie en inspiratie. Ook is zichtbaar gemaakt dat het gaat om verbinding. Het kantoor biedt de mogelijkheid om werknemers met elkaar te verbinden, een thuisbasis te zijn voor andere Europese kantoren van Accruent en aan te sluiten bij de kern van de werkzaamheden: het verbinden van kantoorpanden door middel van technologische oplossingen.  

Het ontwikkelingsproces liep exact hand in hand met de start van corona. Dit gaf Crielaers & Company de kans om bij te sturen waar nodig en een invulling te geven aan de nieuwe rol van het kantoor.  

De nieuwe functie van kantoren was zich al deels aan het ontwikkelen tot een clubhuis, een plek waar je graag naar toe gaat om collega’s te ontmoeten, te vergaderen, te brainstormen of je te concentreren. De keuzes die gemaakt waren bij de indeling sloten geheel aan bij het acitity based werken. Er zijn ruime vergaderzalen voor in house trainingen waar 1,5 meter afstand geborgd is , er zijn kleinere ruimtes voor éen op éen overleg, concentratieruimtes, werkplekken met tussenschotten voor degene die dat prettig vinden. En uiteraard een coffee-corner om ’s ochtends even met je collega’s de dag te starten. Ook is er een gezellige keuken om samen de vrijdagmiddagborrel (waar we allemaal weer zo aan toe zijn) te houden of om een potje te tafelvoetballen.

Uiteraard heeft het welzijn van de werknemers bouwkundig en indeling technisch centraal gestaan. Er is rekening gehouden met luchtventilatie, verlichting, daglichtinval, veel groene planten, routings waarbij 1,5 meter afstand gehouden kan worden en een groot aanbod aan diverse plekken om te werken of te ontspannen. De gekozen kleuren en kunst inspireren. Er is in het verzamelgebouw aan de polarisavenue een bedrijfsrestaurant met een zeer gezond aanbod. Als je daar een paar keer per dag een gezonde snack gaat halen en dat met de trap vanaf de derde etage doet heb je ook nog voldoende beweging.

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Crielaers & Company

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan