Wanden die tegen een stootje kunnen

18 mei
Stichting MJUN is eigenaar van een grotendeels in eigen beheer ontwikkeld pand in Dronten waarin twee verenigingen huizen: studentenvereniging USRA en jongerenvereniging Nirwana. Beide verenigingen organiseren hun vergaderingen, bijeenkomsten én feesten in de multifunctionele accommodatie. Helaas bleken niet alle toegepaste materialen bestand tegen het gebruik in dit pand.

De drie feestzalen die het pand rijk is, werden tot voor kort gescheiden door een zestal motorisch aangestuurde rolluiken. ‘Dat werkte aanvankelijk perfect,’ vertelt oud-bestuurslid van USRA en MJUN Jouke Holmer. ‘De motorische bediening was heel gebruiksvriendelijk. Maar, zo bleek al snel, de motoren kenden een relatief korte levensduur. De onderhoudskosten rezen daardoor de pan uit. Daarom zijn we met het bestuur op zoek gegaan naar een alternatief. Het moest in ieder geval een oplossing zónder motor zijn, maar wel een die tegen een stootje kan. Letterlijk bedoel ik. We geven soms feesten voor zeshonderd man, dat vraagt om toepassing van robuuste materialen. En die vonden we bij BREEDVELD.’

‘De paneelwanden van BREEDVELD zijn oerdegelijk en zeer onderhoudsvriendelijk. Precies wat we zochten. Bijkomend voordeel is dat deze fabrikant flexibel is qua afwerking. Je kunt je voorstellen dat er tijdens zo’n feest wel eens wat gemorst wordt. We zochten dus naar een wand met watervaste beplating. Onze nieuwe paneelwanden zijn eenvoudig met water en zeep te reinigen. Akoestiek was niet de eerste trigger om op zoek te gaan naar een alternatief voor de rolluiken, maar ook de geluidsdichtheid van deze wanden levert absoluut meer gemak. We kunnen nu rustig in de verschillende ruimtes bijeenkomen zonder dat de andere vereniging er last van heeft.’

‘Tijdens onze zoektocht naar de perfecte oplossing bezochten we locaties waar de paneelwanden van BREEDVELD al enige tijd in gebruik waren. We hebben uitsluitend positieve verhalen over de wandenproducent gehoord. Die ervaring kunnen wij inmiddels onderschrijven. Tijdens onze gesprekken lag de nadruk altijd op advies. Sterker nog, ik denk dat BREEDVELD meer aan ons had kunnen verdienen, dan ze nu hebben gedaan. Dat is bijzonder.’

Locatie

Download Brochures

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met BREEDVELD mobiele wandsystemen

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Meer projecten van BREEDVELD mobiele wandsystemen

Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer (voorheen Alcoa)
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Eternit
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Sika Nederland B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan