Penthouse met EPI Superbase gietvloer

18 oktober 2019
Sinds een paar maanden is Olga de trotse eigenaresse van een penthouse in Almere. Het penthouse is gesitueerd op de elfde verdieping van een appartementencomplex en kijkt uit over het water met aan de ene kant Amsterdam en aan de andere kant het Gooi. De woning is ontworpen in overleg met een interieurstylist en een architect.

“We wilden een paar dingen aan de inrichting veranderen, dus zijn we eerst met de architect in gesprek gegaan,”  vertelt Olga. “Nadat we tevreden waren over de nieuwe indeling hebben we een interieurstylist in de arm genomen om te helpen bij de styling. Dat was zo’n leuk traject. Ik heb precies aangegeven welke kleuren ik mooi vind en daar is de stylist toen mee aan de slag gegaan.”

Enthousiast over gietvloeren 

De vloer heeft Olga zelf uitgekozen. Ze vertelt: “De eigenaren van Karakter Vloeren in Naarden zijn goede bekenden van ons, dus zijn we bij hun in de showroom gaan kijken. We zijn zo enthousiast geraakt over de gietvloeren van EPI, dat we een informatieavond voor alle medebewoners van het appartementencomplex hebben georganiseerd. Karakter Vloeren heeft die avond van alles verteld en laten zien. Een paar buren hebben nu een klein beetje spijt van de vloer die zij gekozen hebben,” aldus Olga.

Mengen en aanbrengen 

“Omdat we hebben gekozen voor een neutraal interieur, wilden we graag een vloer met een blendkleur, vervolgt Olga haar verhaal. “Ik ben aanwezig geweest bij het mengen en bij het aanbrengen van de eerste vierkante meters, zodat ik exact kon aangeven hoe ik de kleur wilde hebben. De vloer is precies geworden zoals we voor ogen hadden en we zijn er superblij mee. Iedereen die bij ons over de vloer komt, vind hem erg mooi. Ik heb nog niks negatiefs over de vloer gehoord!”

Naadloos en drempelvrij 

Olga is bovendien blij dat ze de vloer door heeft laten lopen in de andere kamers en zelfs in de kasten. “Omdat de vloer overal is aangebracht, hebben we nergens storende naden of drempels. De vloer is eenvoudig schoon te maken en gemakkelijk te onderhouden. Ik zou zo weer kiezen voor een gietvloer ven EPI! Het is een gigantisch mooie en handige vloer en de combinatie met vloerverwarming maakt de vloer extra behaaglijk en comfortabel.”
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met EPI Group

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan