Daktoegangsluik TopAccess
Copyright: Staka
Daktoegangsluik TopAccess
Copyright: Staka
Daktoegangsluik TopAccess
Copyright: Staka
Daktoegangsluik TopAccess
Copyright: Staka

Inspectie luik Villa Breda

19 november
Voor een nieuwbouw villa in Breda heeft Staka een dakluik geleverd. De woning is ontworpen door HB-Architecten uit Kapelle (www.hb-architecten.nl). Het dakluik biedt een veilige toegang tot het platte gedeelte van het dak waardoor er eenvoudig inspecties op het dak uitgevoerd kunnen worden.

Inspectieluiken
Bij Staka Dakluiken kunt u terecht voor diverse modellen inspectieluiken. Staka produceert voor zakelijk en particulier gebruik inspectie luiken en verkoopt ook toebehoren zoals trappen, ladders en veiligheidshekken.

Het assortiment is onderscheidend omdat Staka 3 belangrijke pijlers hanteert voor de kwaliteit van het inspectie luik: Materiaal, Isolatie & Belastbaarheid. Zo wordt ieder inspectie luik gemaakt van hoogwaardig materiaal, wordt het allerbeste isolatiemateriaal gebruikt dat verkrijgbaar is (RC waarde van 3,8) en is het deksel belastbaar tot 4800 kilo per m2.

Inspectie luik modellen
Het assortiment inspectie luiken is variabel qua afmetingen, met of zonder venster en met of zonder glas.

 • Inspectie luik 900x700
  Dit inspectie luik is de kleinste uitvoering in het assortiment van Staka. Vooral toegepast in combinatie met een ladder voor veilige toegang tot het plat dak voor inspectie aan aanwezige apparatuur.
 • Inspectie luik 900x900
  Eén tandje hoger is het inspectie luik 90 bij 90 cm voor veilige toegang tot plat dak of dakterras. Zoals de andere inspectie luiken uitgevoerd met gashoekveren voor moeiteloos openen en blokkeerstang zodat het luik zonder problemen open blijft. Dit dakluik wordt vaak toegepast in combinatie met een kooiladder.
 • Inspectie luik 1400x700
  Voor een iets grotere doorgang naar het dak dit type dakluik erg geschikt. Zoals alle andere inspectie luiken uitgerust met handgreep aan de buitenzijde en diagonale greep aan de binnenzijde. Daarnaast maakt de combinatie dakluik met schaartrap de toegang tot het dak zeer eenvoudig.
 • Inspectie luik 1500x900
  Voor nog een fractie groter is het dakluik 1500x900 mm geschikt. Zoals andere inspectie luik modellen makkelijk en gebruik en ook eenvoudig te monteren.
 • Inspectie luik 2400x900 
  De grootste variant in het assortiment, maar liefst 240 cm bij 90 cm. Met name prettig in gebruik wanneer er veelvuldig toegang moet worden verleend tot het dak.
 • Inspectie luik met venster
  Er zijn twee inspectie luik modellen zijn verkrijgbaar met glas of Lexan polycarbonaat venster. Glas wordt standaard elektrisch uitgevoerd in verband met het gewicht. Voor wanneer extra lichtinval gewenst is in de onderliggende ruimte is een inspectie luik met venster een uitkomt.
 • Elektrisch inspectie luik 
  Voor maximaal gemak kan een Staka inspectie luik uitgerust worden met elektrische bediening. Er worden 2 motoren geïnstalleerd en deze worden aangesloten op de normale netstroom. Via de 2 bijgeleverde afstandsbedieningen kan het inspectie luik geopend worden.
Maak de keus eenvoudig
Zoals u ziet, het assortiment bestaat uit maar liefst 7 verschillende inspectie luik modellen en met elektrische bediening of venster is ook mogelijk. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor alle toebehoren van trap en ladder tot beveiligingshek. Om de keuze makkelijker te maken is er een online configurator beschikbaar waarin alle inspectie luik modellen opgenomen zijn. Zo komt u er snel achter welke combinaties mogelijk zijn. Start de online configurator.

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Staka Dakluiken

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
ODS Jansen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Caparol
Tarkett BV
Kawneer (voorheen Alcoa)
Verosol Nederland B.V.
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
HMB profit locks & tools
Sempergreen
EeStairs | stairs and balustrades
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Eternit
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
3M NEDERLAND BV
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux B.V.
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Sika Nederland B.V.
Saint-Gobain Building Glass Nederland
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan