Blankenberge in Love

16 mei 2019
Met de opening van het volledig hernieuwde Koning Leopold III plein in Blankenberge komt er een feestelijk einde aan een van de laatste fases van de grondige renovaties van de openbare ruimte in de stad. Streetlife leverde 31 Love Tubs die tijdens de wintermaanden het plein aankleden en in de zomer zullen deze boombakken plaats maken voor evenementen. 

De stad Blankenberge heeft studiebureau Plantec en Streetlife gevraagd mee te werken aan het ontwikkelen van een huisstijl voor de inrichting van een aantal locaties in de stad. Aangezien Blankenberge een kustplaats is moet het meubilair bestand zijn tegen de invloed van de zilte lucht. In overleg met de stad en Plantec is gekozen voor banken en boombakken in RVS uit de Streetlife ‘Love’ Serie.

Deze Love Serie bestaat uit banken en boombakken met een monolithische, conische vorm. De banken hebben een zitting van hardhouten Solid latten van 7x7 cm. Speciaal voor de stad Blankenberge is de ‘Love’ reeks van Streetlife uitgebreid met een monoseat, de Love Cube. Een kleine uitvoering van de Love Bench en mooie aanvulling op de reeks.  De grotere Love Benches zijn op speciaal verzoek van Stad Blankenberge uitgevoerd met rugleuning. 

Opvallend aan de renovatie van het Koning Leopold III Plein, dat in de volksmond het Stationsplein wordt genoemd, is de dubbele functie van het plein. In de wintermaanden zorgen de meerstammige berken met groenblijvende bodembedekkers voor een gezellig aangeklede aanblik op het verharde plein. In het zomerseizoen moet het plein als evenementen locatie gebruikt  kunnen worden. Hiervoor moeten de boombakken dan wijken. De Love Tubs zijn met een heftruck eenvoudig te verplaatsen naar de rand van het plein zodat aan die wens voldaan kan worden.  

Doordat bij de renovatie van de verschillende centrumstraten én het plein is gekozen voor dezelfde kleurenpalet en materialen voor de bestrating en inrichting is een harmonieus beeld ontstaan, een huisstijl zoals de stad wenste. De samenhang binnen de productfamilies van Streetlife nodigt de inrichter uit tot het maken van dergelijke coherente plannen.

In drie fasen van dit meerjarenplan zijn 27 Cubes, 33 boombakken en 16 banken geleverd. Kijk voor meer informatie over de producten van Streetlife op de vernieuwde website www.streetlife.nl.

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Toegepaste producten

Neem contact op met Streetlife B.V.

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
ODS Jansen
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer (voorheen Alcoa)
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
HMB profit locks & tools
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Eternit
KONE Liften en Roltrappen en Deursystemen
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas B.V.
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Sika Nederland B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan