Fabriekshal en werkplaats verlicht door Solatube

12 februari 2019
Waaijenberg Mobiliteit is de enige fabrikant van 45 km voertuigen in Nederland. Al bijna 40 jaar bouwen zij 45 km voertuigen op maat voor mensen met een mobiliteitsbeperking in Nederland. Er zijn in totaal drie vestigingen; in Den Haag, Amsterdam en Veenendaal. De fabriek van Waaijenberg Mobiliteit bevindt zich in Veenendaal. Hier worden jaarlijks honderden Canta's geheel op maat geassembleerd. 

Vraagstuk
Mariska, eigenaresse van het pand, vertelt: “De fabriekshal was voorzien van lichtstraten die na ongeveer 20 jaar aan vervanging toe waren. Er werd naar iets nieuws gezocht. Wat de volgende stap voor mij werd, hing af van meerdere aspecten. In deze unieke fabriek werken namelijk mensen die een product maken waar ze dagelijks trots op zijn. Een goede werkplaats in de fabriek vraagt om goede verlichting. Het is noodzakelijk dat de mensen op de werkvloer de juiste verlichting hebben voor zowel het persoonlijk welbevinden als voor de productiviteit en de veiligheid. Bij voorkeur natuurlijk door middel van daglicht. Een positief effect hiervan is een betere en fijnere werkomgeving.

Toen kwam daglichtprofessional Techcomlight op mijn pad. Door in gesprek te gaan over de mogelijkheden van Solatubes, maar vooral ook door de voordelen van het product, heb ik besloten om hierin te investeren.”

Oplossing
Mariska: “Vanwege bovengenoemde reden is de keuze voor een passend alternatief belangrijk. Tel daar energiebesparing en lichtopbrengst bij op en de keuze is snel gemaakt. Ondanks dat ik geen verstand had van het product, wist ik door middel van het gemaakte daglichtplan door Techcomlight wat ik kon verwachten.” De lekkende lichtstraten zijn vervangen door 16 Solatubes. Er is gekozen voor type 330 DS; perfect voor hogere bedrijfshallen zoals deze. De Optiview plafondplaat vormt de afwerking van de daglichtbuis. Deze plafondplaat zorgt voor een bredere verspreiding van het daglicht.

Testimonial
Werknemer: “Daglicht werkt het beste, dat is het fijnste licht om in te werken. Met de komst van de Solatubes hoeft kunstverlichting van mij niet meer aan.”

Mariska, eigenaresse pand: “Techcomlight als bedrijf komt laagdrempelig en tegelijkertijd professioneel over. Ik ben tevreden, want het is simpelweg een briljant product. Door de juiste begeleiding en expertise die ze in huis hebben is een perfecte vertaling naar een goed verlichte ruimte gemaakt. Ze denken mee, zijn oplossingsgericht en mijn vraag is naar tevredenheid ingevuld. Er is precies geleverd waar ik op hoopte én meer!”

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Techcomlight B.V.

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Ja, denk met me mee rond de
materialisering van mijn project
KUBUS | Specialist in BIM-software
SAPA
Reynaers Aluminium Nederland
Jansen
SAB-profiel bv
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Kawneer
Grohe Nederland B.V.
Malaysian Timber Council
OCS | Office Cabling Systems
Swisspearl Nederland
Forster Nederland N.V.
VELUX Commercial
Sempergreen
EeStairs | Design trappen - Balustrade - Ontwerp en constructie
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
Schüco Nederland BV
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken BV
Foreco Houtproducten
Wienerberger B.V.
Knauf Insulation
DUCO Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
Mview+
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Kingspan Geïsoleerde Panelen
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas Groep
ABB | Busch-Jaeger
Jung | Hateha B.V.
Knauf Ceiling Solutions B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
Faay Vianen B.V.
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Hunter Douglas Architectural
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
FALK®
Tata Steel Colorcoat®
© 2002 - 2024 Architectenweb BV / Voorwaarden / Privacy / Disclaimer / Sitemap
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan