FinBin exclusief bij BOERurban
Copyright: BOERurban
City Solar
Copyright: BOERurban
FinBin exclusief bij BOERurban
Copyright: BOERurban
City Solar
Copyright: BOERurban

FinBin

21 december 2018
Duurzame oplossing voor afvalverzameling

De straat van de toekomst kan niet zonder duurzame afvalvoorzieningen. BOERurban biedt, samen met FinBin, passende oplossingen op het gebied van afvalverzameling. Goed en degelijk design in combinatie met slimme functionaliteiten vormen de basis voor het totaalaanbod in afvalbakken. Daarmee heeft BOERurban nu een volledig assortiment afvalvoorzieningen, die het aanbod straatmeubilair compleet maakt.

Afvalbakken voor de openbare ruimte
FinBin® heeft afvalbakken speciaal ontworpen voor de openbare ruimte zoals (openbare) parken, winkelcentra, sportverenigingen en natuurlijk de straat zelf.

City Series
Het tijdloze ontwerp van de FinBin® City-reeks past in elke omgeving. De verschillende maten, bevestigingsopties, en ruime keuze aan kleuren bieden een overvloed aan mogelijkheden om een uniforme look op te bouwen.

City Solar
De FinBin City® Solar is de nieuwe generatie afvalbakken voor een stedelijke omgeving, waar een grote opvangcapaciteit nodig is. City® GX vermindert het aantal onderhoudsdiensten, spaart het milieu en verhoogt de kosteneffectiviteit van ledigingsactiviteiten doordat de afvalcontainer minder vaak hoeft worden geleegd. Door de pers in de door zonne-energie aangedreven afvalbak wordt het afval samengedrukt zodat de ruimte in de container optimaal wordt benut. En is de afvalbak vol? Dan geeft hij een seintje waar hij staat en dat deze moet worden geleegd.

Ellipse
De vorm van Ellipse is het meest innovatieve ontwerp in de FinBin®-afvalbak serie. Deze serie is geschikt voor de meeste bevestigingsmogelijkheden van FinBin®. Door zijn ingenieuze maatvoering houdt het onder andere regen en vogels buiten. De scharnierende deur opent zijdelings, waarmee je meteen ook het deksel verwijdert. De Ellipse wordt standaard geleverd met een metalen voetplaat in gepoedercoat gegalvaniseerd staal in de kleur metallic zwart structuur.

Novus
De Finbin® Novus afvalbak-serie is een stijlvolle oplossing voor elke omgeving: voor straten en parken, commerciële faciliteiten. Voor binnen én buiten. De Novus wordt standaard geleverd met een metalen voetplaat in gepoedercoat gegalvaniseerd staal in de kleur metallic zwart structuur.

Unique
Dankzij het eigentijdse ontwerp zijn de afvalbakken uit de Unique-serie de juiste keuze in de meest veeleisende omgeving. De ronde vorm maakt hem vandalismebestendig en de goed geplande details maken de bakken makkelijk in gebruik. De Unique-serie kan worden uitgerust met een recyclingmasker voor de selectieve verzameling van verschillende afvalfracties zoals papier en PET-flessen.

Afvalbakken voor indoor ruimtes
FinBin® heeft afvalbakken speciaal ontworpen voor indoor ruimtes zoals passagiersterminals, winkels en hotels.

Bermuda
De FinBin® Bermuda is een slimme afvalscheider. Door zijn unieke vormgeving worden binnenbrandjes snel gedoofd. Op de deksels kunnen stickers voor divers afvalrecycling worden aangebracht. De FinBin Bermuda wordt standaard geleverd in roestvaststaal.

Edge
De FinBin® Edge is een stijlvolle modulaire afvalbak. Het flexibele modulaire systeem biedt een praktische oplossing voor elke behoefte. Door het aanpassen van het deksel, en het aanbrengen van een label, is het eenvoudig om zelf het type afval te kiezen wat opgevangen moet worden. De FinBin Edge wordt standaard geleverd in roestvaststaal.

Wave
De Finbin® Wave-serie is een stijlvolle prullenbakcollectie, die past in vele omgevingen. De Wave-serie is ontworpen voor het verzamelen van verschillende typen afval en kunnen worden voorzien van stickers voor het scheiden van afval. De FinBin Wave wordt standaard geleverd in roestvaststaal.

Nieuwe kijk op afvalverzameling
De samenwerking tussen FinBin en BOERurban geeft een geheel nieuwe kijk op afvalinzameling in de openbare ruimte. Zo bestaat de mogelijkheid voor gebruik en implementatie van een app, die de afvalleging beheert. Door op afstand te zien of een afvalbak geleegd moet worden, zijn er minder ledigingen nodig. Een vrachtwagen hoeft immers pas te komen wanneer de bak vol is. Hierdoor worden minder kilometers afgelegd. Dit resulteert in minder uitstoot van uitlaatgassen en verspreiding van fijnstof in de openbare ruimte.

Invulling straatbeeld
Het straatbeeld vraagt steeds meer om een duurzame, maar ook gebruiksvriendelijke, onderhoudsvriendelijke en innovatieve invulling, zeker als het gaat om afvalverzameling. Steeds vaker zijn gemeenten op zoek naar passende vormen van afvalinzameling- en verwerking, als onderdeel van projecten voor inrichting van de buitenruimte. De komst van FinBin naar Nederland biedt hiervoor een breed scala aan opties.

Compleet aanbod
Naast duurzame oplossingen, zijn ook slimme functionaliteiten, veiligheidsaspecten en inventiviteit terug te vinden in de FinBins. Zo zijn er outdoor afvalbakken die door hun slimme design, niet leeg te plukken  zijn door vogels of andere dieren. Hierdoor blijven speelplaatsen en andere plekken in de openbare ruimte schoon en overzichtelijk. Ook aan diverse mogelijkheden voor afvalscheiding en recycling is gedacht. Een compleet aanbod in afvalbakken voor het straatbeeld van morgen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van afvalvoorzieningen, passend bij de omgeving? 
Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Meer informatie
www.boerurban.com
t: +31 183 74 59 83
e: info@boerurban.com

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met BOERurban B.V.

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan