Openluchtbad Nat Nat Nat in Zwolle

21 november 2018
Het Openluchtbad NatNatNat is een openluchtzwembad in de wijk de Wipstrik in Zwolle. Het bad werd ontworpen door de architect J.G. Wiebenga en werd op 9 juni 1933 officieel geopend. Sinds 1994 is het bad een rijksmonument. Het bad wordt geëxploiteerd door de “Vereniging Openluchtbad Zwolle”. Het Openluchtbad dankt het bestaansrecht eigenlijk aan de zwemmers en wijkbewoners. Veel van de 6.000 leden van de vereniging zetten zich in om als vrijwilliger het bad te onderhouden en zo’n 70.000 tot 90.000 bezoekers per jaar te laten genieten van de faciliteiten. In de hete zomer van 2018 werd zelfs een recordaantal van 100.000 bezoekers gehaald.

Buitenbaden hebben om de ca. 5 jaar onderhoud nodig. Het chloorgehalte in buitenbaden is hoger dan in binnenbaden waardoor de coating aangetast wordt. Sika’s partner Conflex B.V. werkt al jaren graag met de Sika producten SikaCor® EG-5 en Sikafloor®-156/-159. Applicatie is altijd in het voor- of najaar en SikaCor® EG-5 kan al vanaf 5°C aangebracht worden.

Sika oplossing
Op verzoek van de betrokken partijen heeft Sika regelmatig hechtproeven uitgevoerd met de geadviseerde producten. Doorvertrouwen en kwaliteit van de Sika producten is er gekozen voor een combinatie van een toplaag met de elastische SikaCor® EG-5 en deprimer Sikafloor®-156. In totaal ongeveer 3.500 m² in de kleur lichtblauw. Door het innovatief meedenken aan een doorwerk voorziening heeft Conflex de hele winter door kunnen werken.

Duurzaamheid/MVO
Het openluchtbad Zwolle is een mooi voorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Samen met zwemmers en buurtbewoners wordt het zwembad geëxploiteerd. Sika als duurzame partner: “Meer waarde, minder impact” is de vertaling van het lange termijn perspectief “More Value, Less Impact” van Sika waarbij de focus ligt op ons commitment om maximale meerwaarde
te creëren voor onze stakeholders terwijl de impact op het milieu en samenleving wordt gereduceerd. En daarvoor willen we samen duurzaam ontwikkelen. Voor ons betekent duurzaam ontwikkelen zowel geweldige kansen als een dagelijkse verantwoordelijkheid voor het milieu. Wij willen referentie zijn voor een duurzame leef- en werkomgeving. Onze uitdaging is energiebesparing en het milieu te beschermen door bij te dragen aan de bouw van gezonde gebouwen die comfortabel zijn om in te wonen en te werken.

Lees hier onze Sika at Work van dit project

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met Sika Nederland B.V.

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
KUBUS BV
Reynaers Aluminium Nederland
Jansenbyods
Aliplast Aluminium Systems
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Malaysian Timber Council
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederland B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan