Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: JCRARCHITECTEN
Copyright: JCRARCHITECTEN
Copyright: JCRARCHITECTEN
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: Merel van Beukering
Copyright: JCRARCHITECTEN
Copyright: JCRARCHITECTEN
Copyright: JCRARCHITECTEN

Villa DVT

9 juli 2018
Villa DVT is een vrijstaande woning aan de rand van Arnhem, in de buitenwijk ‘Schuytgraaf’. De opdrachtgever sprak de wens uit voor een uniek en modern huis, en een interieur met een 'loft-kwaliteit'. Dit resulteerde in een expliciet ontwerp met grafische lijnen en minimalistische details.

De buitengevel is opgebouwd uit aluminium, strekmetalen platen met een speciale coating die van kleur verandert door verschillende lichtomstandigheden. De aluminium kozijnen vormen scherpe uitsneden die de omgeving zorgvuldig inkaderen als grote dynamische schilderijen. De grondvorm van het huis wordt gevormd door het perceel; het is schuin aan de voorkant en loopt parallel met de straat. Het resultaat is een volume met een scherp uiterlijk dat een ruim en specifiek interieur creëert.

Een groot raam met schuifdeur in de achtergevel biedt toegang tot de tuin en leidt naar het schuine terras dat als een verlengstuk van de begane grond fungeert. Deze glazen gevel kan worden afgedekt met een verplaatsbaar zonnescherm dat ook is gemaakt van aluminium strekmetaal. De begane grond is verdeeld in drie delen; een garage, de ingang en een grote woonkamer die een woonkamer, eetkamer en keuken combineert.

De woonkamer heeft een grote vide die het interieur de nodige ruimtelijke kwaliteit geeft en zorgt voor een verbinding met de eerste verdieping. Een visueel dominant element in het interieur is de grote bergkast die een aantal functies vervult, zoals de keuken, opslagruimte, drankkast, garderobe en een toilet.

De open stalen trap, bedekt met eiken treden, maakt de verbinding met de meer privé- en intieme eerste verdieping. De gang opent naar de vide en verbindt de verschillende kamers; drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer heeft een eigen sfeer. De muren en de vloer zijn gepleisterd in een lichtgrijze kleur en het daglicht is diffuus. De kamers aan de voorzijde van het huis zijn op het noorden georiënteerd en kijken uit op de groene heuvels van Doorwerth.

Locatie

Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun brochure gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je brochures downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.
Stel jezelf kort voor! Dan weet het betreffende bedrijf wie hun model gedownload heeft.
Wil je niet bij elke download jouw gegevens in hoeven voeren?
Klik dan hier om in te loggen. Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Downloaden
Wanneer je modellen downloadt op Architectenweb.nl worden relevante gegevens van jou – zoals jouw naam en e-mailadres – met het betreffende bedrijf gedeeld. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Neem contact op met JCRARCHITECTEN

Je bent momenteel niet ingelogd. Hierdoor is het alleen mogelijk om meer informatie per e-mail op te vragen. Wil je liever gebeld worden of documentatie per post ontvangen? Klik dan hier om in te loggen.
Heb je nog geen account? Maak dan hier een gratis account aan.
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Opmerkingen
Bij iedere aanvraag worden relevante gegevens van jou gedeeld met het betreffende bedrijf. Meer hierover lees je in ons privacybeleid.

Meer projecten van JCRARCHITECTEN

JCRARCHITECTEN
JCRARCHITECTEN
Reynaers B.V.
Jansenbyods
Hagemeister GmbH & Co. KG
ALUCOBOND®
Tarkett BV
Wicona
Kawneer
Pittsburgh Corning Nederland B.V. (FOAMGLAS)
OCS | Office Cabling Systems
Forster
Balink Glas & Aluminium BV
Sempergreen
Aluprof Nederland BV
Intal BV
QbiQ Wall Systems
Forbo Flooring
iGuzzini
AGC Nederland Holding B.V.
Cedral
Sto Isoned bv
Triflex bv
Gorter Luiken B.V.
Foreco Dalfsen
Wienerberger B.V.
AluK Aluminium b.v.
Zoontjens
Duco Ventilation & Sun Control
IsoBouw Systems bv
ROCKWOOL B.V.
Master Builders Solutions Nederland B.V.
Van Bruchem Staircases
Rockfon (ROCKWOOL B.V.)
Gira Nederlands B.V.
Rockpanel
GEZE Benelux  B.V.
Renson
Metaglas
VELUX Nederland B.V.
Jung | Hateha B.V.
Saint-Gobain Building Glass Benelux
objectflor
Boon Edam Nederland B.V.
Forbo Eurocol Nederland B.V.
EQUITONE gevelpanelen
Plastica Groep
Holonite B.V.
OWA Benelux BV
FALK Bouwsystemen
Serge Ferrari
Alsecco
Tata Steel's Colorcoat®
Mobelli Soft Seating- True Design
Annuleren
OK
Sluiten
Doorgaan
Inloggen
Maak een gratis persoonlijk account aan